USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Краса – «внє палітікі»: на Балі конкурсанток з України та Росії вирішили поселити разом, виник скандал

6 Жовтня 2022 23:07
22-річна фітнес-тренерка та модель з Івано-Франківська Ольга Василів, яка представляє Україну на конкурсі краси на Балі, обурилася, що її намагаються поселити із росіянкою.

Про це йдеться в ТСН.

Що житиме в одному номері з росіянкою, Ольга дізналася дорогою на Балі, де має відбутися конкурс Miss Grand International. Обурена дівчина разом із кураторкою одразу звернулася до організаторів.

«Повірте мені, я також за мир, любов, дружбу, підтримку, але не від тих, кого не можу пробачити. Не від тих, хто катує моїх братів і сестер», – пояснювала дівчина.

Ідея поселити разом українку та росіянку – не випадковість, припускає президентка національного конкурсу краси Наталія Ковальова. Надто схоже на спробу примирення у Ватикані, коли представниці двох країн разом несли хрест на Великдень. «Думаю, це було навмисне зроблено. Може, з якихось добрих міркувань, але це не той час, коли можна це робити. Вона туди їхала представляти свою країну і захищати її інтереси», – переконує Наталія.

Зараз Ольга на Балі, і номер має окремий навіть від усіх конкурсанток в іншому корпусі готелю. «Я знову на рецепції наголосила: чи знаєте ви мою ситуацію. Так-так. Але побачила, що заходжу таки в кімнату, де дівчинка... Повертаюся знов на рецепцію – ситуацію пояснила більш переконливо і мене переселили», – розповідає конкурсантка.

Тим часом в Інстаграмі росіянки Катерини Асташенкової багато дописів про конкурс, а от про скандал жодного – лише побіжне зауваження. «Сьогодні я у своїй кімнаті одна. І здається, тепер ця кімната вся моя», – написала вона.

Війну, яку розв’язала Росія, її представниця називає «політичною ситуацією», запевняє, що сама вона «за мир в усьому світі».

Натомість Ольга каже, якщо організатори її позицію не почують, то готова відмовитися від участі в конкурсі, бо ж її мета тут не корона, а шанс ще раз наголосити світові про війну. «Зараз у мене в пріоритеті показати країну. Що, попри красу, ми можемо бути сильними, не боїмося говорити, бо ми українці», – твердить Ольга.

«Оля – це настільки патріотично орієнтована дитина, від першого дня вона на волонтерській передовій була. Поїхала показати, щоб з нами не робили орки, ми, Україна, красива, самодостатня нація», – каже наставниця конкурсантки Тетяна Терсенова-Заводовська.

Врешті організатори, хоча й без публічних коментарів, переселяють Ольгу до учасниці з Болівії. Що скандал може справити негативне враження на журі, дівчина не переймається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus