USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кравчука у «Фронті Змін» поміняли на Пизу

19 Вересня 2011 12:32
В кінці минулого тижня з посади голови Волинської обласної організації партії було усунуто першого заступника луцького міського голови, депутата обласної ради Святослава Кравчука.

Про це стверджують у Центрі політичного аналізу і виборчого консалтингу, посилаючись на «джерела у партії «Фронт Змін» - пише видання Під прицілом.

Таке рішення було прийнято центральними керівними органами партії, - інформують у ЦПАВК.

Тимчасово виконуючим обов’язки голови обласного осередку було призначено заступника голови обласної організації Олександра Пизу.

Також ширяться чутки, що пана Кравчука взагалі було виключено з партії, але ця інформація ще потребує підтвердження, - кажуть у Центрі.

Олександр Пиза у мережі Фейсбук у понеділок, 19 вересня написав: «По телефону - лише маю інформацію про призначення мене В.О. Не думаю що інформація про виключення достовірна - можливо йде мова про Раду партії - кожен голова осередку - є членом Ради Партії. Та і нема потреби виключати його з партії. Взагалі ситуація буде зрозуміла до кінця дня. Наскільки мені відомо, Святослав Євгенович сам подавав таку пропозицію комусь із керівництва чи то в кінці серпня чи то на початку вересня»

«Про причини такого рішення керівництва партії можна лише здогадуватись, однак достеменно відомо, що ситуація в обласному осередку стала особливо напруженою після ініціативи Пизи перейменувати одну з вулиць міста у вулицю Юлії Тимошенко та особливим незадоволенням Кравчука такими діями свого однопартійця», - пишуть аналітики ЦПАВК.

Більше того, можна припускати, що саме «завдяки» голові обласної організації партії Олександр Пиза втратив роботу в АПГ «Пан Курчак», - додають вони.

«Також можна сміливо припустити, що до відставки пана Кравчука могло призвести і те, що обласна організація партії не є активною в регіоні, її представники в обласній раді не підтримують ініціативи інших опозиційних сил, відсутня належна партійна робота з низовими організаціями, що може негативно відбитись на результатах наступної виборчої кампанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
так Показати IP 19 Вересня 2011 12:42
що Пиза, що Кравчук - два чоботи пара.
прохожий Показати IP 19 Вересня 2011 14:21
Только Пиза ще борги за себе не платить, а має їх достатньо
Я Показати IP 19 Вересня 2011 15:07
Про які борги йдеться?
Senator Показати IP 19 Вересня 2011 16:39
Пизу звільнили лише з посади фінансового радника чи і Президента Фонду "Європейський вектор"?
Люся Показати IP 19 Вересня 2011 18:11
Два порваних чобота. А Пиза взагалі нікуди не годиться. Баласт! Не Пиза а... Треба після "з" одну літеру вставити. І добавити слово "лиса".
я до Люся Показати IP 20 Вересня 2011 08:22
І що розумного чи конструктивного Вами в цьому пості було написано?
мила Показати IP 19 Вересня 2011 19:26
Якщо з партии то и хай п...е з посади заступника
Соска Показати IP 20 Вересня 2011 10:21
Кравчука треба гнати і з міської ради. Немає йому там шо робити, присосався жо бюджету і сидить. Пиза на мою думку це грамотний спеціаліст і я люблю слухати як він говорить, тобто людина має свою думку і не боїться її говорити, а Кравчук думає як вгодити мерові, губернаторові . і т.д. Рішення прийняте правильне. Я за.
Мажор Показати IP 20 Вересня 2011 10:25
Допрыгался Кравчук, надумал шутить с Яценюком. Он же видит твою работу, против себя ты же не попреш? А эта партия идет против влады. Это тебе не врать в горсовете и тащить себе бобло. И там тебя попрут ханыгу.
Мажор Показати IP 20 Вересня 2011 10:28
Что повыпердывался Кравчук и усрался. Решил играть с Яценюком в кошки. Он же видит твою работу, ведь партия должна справедливо бороться с владой. А ты покачто и есть влада. Гребана влада. Покачто.
Милочка Показати IP 20 Вересня 2011 10:38
Хорошо сделали, что поперли этого провладного гения, который только все портил. Решил дурачить Яценюка. Ну ханыга.
Безіменна Показати IP 20 Вересня 2011 10:45
Снаряды рвутся все ближе и ближе...)))
журналіст Показати IP 20 Вересня 2011 14:20
Шановні противники і захисники обох опонентів! Я, як нейтральний блогер, хочу вас примирити. Кравчук не без допомоги Романюка знову перетворився в такого собі місцевого політичного ньюсмейкера, який хоче зробити на цьому новий виток карєри. Але справ немає - є говорильня. Багаж для карєри відсутній. Та і порох закінчується... Щодо Пизи, то не варто копати (наголос на "о") інтелігенцію після тотального її знищення. І критикувати її немає сенсу, оскільки її насправді немає. Залишились ситі і брюхаті пристосуванці (див.фото Пизи), яких ніяково відносити до інтелігенції, як ніяково відносити козу до великої рогатої худоби. Для закріплення вашого переконання в цьому подивіться на "інтелігента" Володимира Войтовича і пригадайте з історії, що політика інтелігентів ніколи не була генетично регресивною. Він же перетворює сесії обласної ради в бридку провінційну комедію і веде себе в сесійній залі, як слон в посудній лавці - по-диктаторськи, авторитарно. Прочісуючи словники в пошуках доброго слова в адресу Пизи, я безсильно склав руки. Фігура майже фейлетонна. Вибачте, якщо когось не згадав.
Таня Показати IP 20 Вересня 2011 16:41
Яценюк з такими лідерами далеко не зайде. А хочеться вірити в нього і його партію. Яценюк єдиний політик який говорить те, що бачить і якби йому дати таких же лідерів партії то ми жили б краще ніж зараз.
Лучанка до Таня Показати IP 20 Вересня 2011 21:21
Яценюк говорить те, що хочуть чути... Він така кишенькова опозиція, яка говорить тільки те, що дозволяє їй говорити влада. Не смішіть людей про покращення життя при умові перемоги Яценюка.
Олександр Пиза Показати IP 20 Вересня 2011 19:03
Привіт шановні. Нікого не треба протиставляти - із Святославом Кравчуком ми між собою розберемось. Дякую за добрі слова, також дякую за недобрі - за увагу до моєї персони. Прошу лише конкретні звинувачення - чим не догодив? Пузіком? - то обіцяю скинути, дайте хоч часу до нового року. Добре?
Шановний Показати IP 20 Вересня 2011 19:32
Пиза, тут нікому не треба догоджати. Ти ж не наймит і не офіціант. Виконуй свою роботу, яку довірили тобі люди, а не валяй дурня. Це все, що від тебе хоче громада.
Галя Показати IP 21 Вересня 2011 09:07
Пиза ти настоящий український хлопець з животиком все як положано. Я в тебе влюбилась. І як людина ти мені нравися і як політик. Роби так як знаєш. Ти на правильній дорозі. А всім не вгодиш, особено тим хто тобі завидує Ти шо ше не поняв?
Свєта Показати IP 21 Вересня 2011 09:10
Сашко ти самий привабливий і нікого не слухай. Простий чоловік, бо Кравчук це голуба кров. Народ таких не любить.Дай Бог тобі здоров'я і успіхів в роботі.
жиди........ Показати IP 22 Вересня 2011 14:55
жиди.........
112 Показати IP 23 Вересня 2011 14:35
досить погані у Вас інформатори, Кравчука не погнали з Фронту Змін а він сам написав заяву про звільнення посади голови обласноого осередку Фронту змін а в партій він залишається)))))
113 Показати IP 29 Вересня 2011 13:26
Шо, він в партії залишився? А чого, не скажете?
ОРДА Показати IP 3 Жовтня 2011 11:13
А головою обласної організації скоро стане не хто інший, а сам Володимир Налькович?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus