USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чверть учасників АТО «замкнені» й не знають про житло «50 на 50» у Луцьку

6 Липня 2017 12:17
Учасники АТО кажуть, що частина їхніх колег «замкнені» у собі й не цікавляться соціальною допомогою від Луцької міської ради. Тому вирішили надіслати лист кожному можливому претенденту на участь в програмі пільгового житла «50 на 50».

Про це йшлося під час круглого столу учасників АТО 6-го липня у Луцьку.

Директор департаменту соціальної політики Луцької міської ради Вікторія Майборода розповіла, що такі зустрічі проводять кожного четверга у новому місяці.

«Завдяки нашій роботі вже вдалося внести чимало змін до програми надання пільгового житла за умов співфінансування. І всі ці зміни ми вносимо виключно за погодження учасників АТО чи їхньої ініціативи», - зауважила посадовець.

Зауважимо, що для чотирьох учасників АТО члени виконкому вже затвердили співфінансування для купівлі пільгового житла за програмою «50 на 50».

Окрім цього, АТОвці домовилися створити нову чергу загальної пільгової категорії на житло.

Втім, зі слів головного спеціаліста відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Володимира Пантуса, нова черга ще не діє, адже її мають затвердити на черговому засідання виконкому, який має відбутися вже наступного тижня.

Нова черга налічуватиме 297 осіб.

Учасники АТО зауважили, що близько чверті їхніх побратимів не цікавляться соціальними програмами. Тому запропонували надіслати кожному зі списку лист, аби їхні родини мотивували чоловіків взятися до участі в програмі пільгового житла «50 на 50». Також під час круглого столу домовилися проводити круглі столи з психологами для сімейних занять з реабілітації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus