USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Транспортне сполучення з окупованим Кримом не відновлюється, – Криклій

29 Вересня 2019 11:52
Міністр інфраструктури Владислав Криклій наголосив, що жодне транспортне сполучення з окупованим Кримом не відновлюється.

Про це урядовець написав у Facebook.

«За дорученням Президента України завершується будівництво КПВВ «Чонгар» та "Каланчак". Поряд з КПВВ облаштовують станції, з яких українські перевізники будуть перевозити пасажирів територією України, повторю – українські перевізники виключно по Україні«, – наголосив він.

За словами міністра, не йдеться про відновлення будь-яких рейсів до/з окупованого Криму.

«Йдеться про створення людських умов для пасажирів, які матимуть змогу на станції біля КПВВ сісти в автобус легального українського перевізника і прямувати далі Україною. Хто хоч раз був на Чонгарі, а не бореться за звільнення Криму виключно з дивану в фейсбуці, зрозуміє», – зазначив Криклій.

Раніше у ЗМІ з’явилися повідомлення, що між окупованим Кримом та материковою Україною відновлять транспортне пасажирське сполучення, з посиланням на інтерв’ю міністра інфраструктури Владислава Криклія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан (Крымчанин) Показати IP 29 Вересня 2019 13:16
А сколько раз утверждали, что в Крыму живут граждане Украины- "Надо сделать так, чтобы крымчане сами захотели вернуться на Украину". В декабре 2014 Порошенко утверждал, что это сделано для того, что бы не допустить на Украину "террористов". Транспортная блокада продолжается. Чем нынешняя власть "слуг народа" отличается от команды Порошенко?
Харашьо до Степан (Крымчанин) Показати IP 29 Вересня 2019 20:47
Вже ніщо тому криму не допоможе. При Україні був курорт, хоч і совдепія жахлива, але курорт . А зараз військова база, полігон, і розмінні монета.
Агресивний меньшовик Показати IP 29 Вересня 2019 14:58
За@здів. Як і всі інші. Навіть не треба було активістів наймати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus