USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

«Крим повернуть», – Буданов про ймовірні терміни звільнення окупованого півострова

31 Січня 2023 15:22
Україна має зробити все, щоб деокупувати незаконно анексований Росією український Крим до літа 2023 року.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов у інтерв’ю Washington Post, передає ТСН.

«Ми маємо зробити все, щоб до літа Крим повернувся додому», – висловився Буданов.

Відповідаючи на запитання, чи вважає він, що захід українських військ до окупованого Криму спонукатиме Путіна застосувати ядерну зброю, Буданов сказав: «Це неправда. І Крим нам повернуть. Я вам більше скажу: все почалося в Криму в 2014 році, і на цьому все закінчиться».

За словами начальника української розвідки, у разі якого Путін піде на ядерний удар, це призведе не просто до військової поразки Росії, а до її розпаду.

«Це тактика лякання. Росія – країна, від якої можна очікувати багато чого, але не відвертого ідіотизму. Вибачте, але цього не станеться. Завдання ядерного удару призведе не просто до військової поразки Росії, а до розпаду Росії. І вони це дуже добре знають», – заявив Буданов.

Нагадаємо, колишній командувач військ США в Європі генерал Бен Годжес заявив, що тимчасово захоплений Росією Крим є вирішальним полем битви у війні. Україна не буде в безпеці, доки Росія контролює цей півострів.

За даними заступника начальника ГУР Міноборони генерал Вадима Скібіцького, російські загарбники готуються до оборони в окупованому Криму і проводять фортифікаційні роботи.

Раніше у Кримській правозахисній групі повідомили, що від 2014 року анексований півострів росіяни готували як плацдарм для нападу на Україну. Після анексії українського півострова окупаційна влада почала будувати військову інфраструктуру та проводити призовні компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 31 Січня 2023 15:31
"За словами начальника української розвідки, у разі якого Путін піде на ядерний удар, це призведе не просто до військової поразки Росії, а до її розпаду." думаю в той час нас це вже мало цікавитиме...
Анонім до Андрій Показати IP 31 Січня 2023 15:49
не зважайте на такі дрібниці, цей хлоп усьо прорахував.
Анонім Показати IP 31 Січня 2023 15:48
п*здіти - не мішки носити, спина не болить
дідо Показати IP 31 Січня 2023 17:53
звільнили Харків та Херсон, звільнемо і Севастополь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus