USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кривава ДТП у Харкові: Зайцева замість 10 років в'язниці просить умовне покарання

10 Травня 2019 16:47
Засуджена Олена Зайцева, фігурантка ДТП з шістьма жертвами в Харкові, домагається пом’якшення вироку – замість 10 років в’язниці вона вимагає п’ять років умовного покарання.

Про це пише УНІАН з посиланням на адвоката сторони постраждалих Ларису Матвєєву.

Вони ознайомилися з апеляційною заявою Зайцевої, яку 26 березня подала її нова захисниця Юлія Плетньова.

Лариса Матвєєва говорить про кардинальну зміну позиції засудженої, яка на судовому етапі визнавала свою провину.

Тепер, отримавши 10 років покарання, Зайцева думає інакше, перекладаючи провину на Дронова. У потерпілих і родичів загиблих апеляція Зайцевої викликала особливе обурення.

«Позиція сторони захисту Зайцевої обурила всіх, потерпілі ніколи не вірили в каяття Зайцевої, але до такого відвертого цинізму теж ніхто готовий не був», – повідомила адвокат потерпілих. За її словами, законних підстав для зміни рішення суду першої інстанції немає, оскільки нинішня позиція Зайцевої ґрунтується на спробі зняти із себе провину і спростувати матеріали кримінальної справи.

«Зайцева ж провину свою визнавала, з обвинувальним актом погоджувалася, готова була понести справедливе покарання. Враховуючи об’єктивні докази і тяжкість наслідків, таких підстав немає», – додала Матвєєва.

Як повідомлялось раніше, 18 жовтня 2017 року у центрі Харкова авто Lexus під керуванням 20-річної студентки Олени Зайцевої врізався у авто Volkswagen Tuareg під керуванням підприємця Геннадія Дронова, який виїжджав із провулка, в результаті Lexus відкинуло на пішоходів. На місці загинули 5 людей, ще одна жінка померла у лікарні. Шестеро людей були тяжко травмовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Злий бандерівець Показати IP 10 Травня 2019 17:32
от скотиняка! а на шибеницю не хоче?
Тор Показати IP 10 Травня 2019 20:39
Однієї шибениці мало. Якщо суд піде на таке, поряд вітер має гойдати тіла суддів які можливо підуть на таку підлість. А ще є родичі загиблих які матимуть можливість на справедливе вирішення цього питання. Хіба що папаша зайцевої купить їй танк. Тоді ще трохи поживе. Але краще відсидіти,так всім спокійніше.
12345 Показати IP 11 Травня 2019 22:59
Да якби в країні менше їба₽&тів було, то просила б вона тільки кулю, щоб не мучитись. Побачили, що народ схавав Дронова - все, значить вона невинна, бо як можна посадити чоловіка за проїзд на жовте на 10років? Я не здивуюсь як в нас «експерти» визнають, що в неї ще й 12 пішоходів кинулось під колеса. Бо ви сцикуни і продажні шкури.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus