USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Куди і звідки виїжджають волиняни

27 Грудня 2020 07:00
Державна служба статистики оприлюднила дані про кількість прибулих та вибулих осіб в регіонах. На Волині найбільше новоприбулих у січні-жовтні у Луцьку та Луцькому районі. Якщо ж дивитися на загальноукраїнську статистику, то цього року багато українців поїхало підкорювати столицю.

Так, у Волинській області невеликий розрив між кількістю тих, хто приїхав сюди і тих, хто звідси вибув - 8 993 та 8 940 осіб. Але така картина не скрізь. Особливо велика різниця між прибулими та вибулими особами у Київській області. Так, звідти виїхало на 20 тисяч менше, аніж прибуло. Більше прибулих також у Харківській, Одеській областях.
І якщо, до прикладу, на Волинь теж приїхало більше, аніж звідси виїхало (хай навіть на 50 осіб, але таки більше), то в інших регіонах інакша ситуація: звідти виїжджає більше людей. Особливо це стосується Донецької та Луганської областей. Також більше виїжджають із Запорізької, Кіровоградської, Вінницької, Сумської областей.

Якщо ж говорити про Волинь, то тут теж є райони, з яких більше виїжджають, аніж прибувають сюди. Це Володимир-Волинський район, Любешівський, Маневицький та місто Нововолинськ. Загалом найбільше осіб вибуло з Луцька, а найменше – з Шацького району.

А ось приїжджають більше таки в обласний центр та Луцький район.
Нагадаємо, середня зарплата на Волині залишається однією з найнижчих в Україні і за січень-жовтень склала 8 969 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus