USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині менше крадуть. Краще заробляють?

15 Травня 2014 07:00
У порівнянні з минулим роком на Волині значно зменшилась кількість пограбованих осель. Правоохоронці пов'язують це більшими заробітками.

Про це під час прес-конференції повідомив начальник центру технічної охорони відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області Андрій Манько.

Однак, зі слів правоохоронця, злочинці урізноманітнили способи проникнення до квартир та приватних будинків.

Так, згідно із статистичними даними УМВС України у Волинській області, за станом на 12 травня 2014 року, у міліції зареєстрували 413 випадків проникнення на приватну територію.

Таким чином, злочинці здійснили 150 квартирних крадіжок, 136 крадіжок із приватних будинків, 67 – із магазинів, 44 - із складських приміщень. Разом з тим, на Волині пограбували 14 аптек та 2 церкви.

До слова, згідно із частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), пограбування помешкання відносять до категорії тяжких злочинів. За таку «самодіяльність» карають позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

«Порівняно з минулим роком росту квартирних крадіжок немає. Напевно, на Заході країни стали краще заробляти. Це соціально-побутовий момент, коли люди краще заробляють, відпадає потреба здійснювати правопорушення», - резюмував виконувач обов'язків начальника УКР (управління карного розшуку) УМВС України у Волинській області Геннадій Єпіфанович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
антон Показати IP 15 Травня 2014 09:41
Зато менти гребуть вже. Їхав і забув включити світло... Раніш можа було за 100 домовитись... А зарас 200 збили. Долар тіпа підріс!!! І штрафи підняли!!! Брехуняки що аж гидко дивитись. І я щей на майдан їздив, помагав цим.......!!!!
вася Показати IP 15 Травня 2014 11:08
Шож ти Антоха сам дав гроші ,а тепер мутиш воду....ТОЖЕ МЕНІ РЕШАЛО З МАЙДАНА ....
Володимир Показати IP 15 Травня 2014 13:36
Антон ти ж дав взятку... це порушення законодавства. Та і порушення ПДР ніхто не дозволяв. Взяв би і заплатив по протоколу. СУмніваюсь що ДАЇшники вимагали в тебе дати на лапу. А якщо так то де заява в прокуратуру?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus