USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Кухню закладу, у якому отруїлись луцькі студенти, закриють на час перевірки

22 Листопада 2019 17:20
Цілодобовий заклад George`s Club, у якому отруїлись луцькі студенти, вирішив закрити свою кухню з 22 листопада і до закінчення перевірки.

Про це пресслужба закладу повідомила у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

George`s Club працюватиме звичному режимі, але їжу припинять готувати до моменту отримання повного пакету документів про результати лабораторних досліджень. Пограти в боулінг та більярд можна повноцінно.

Як повідомили у закладі, згідно акту, виданого державною установою «Волинський обласний лабораторний центр міністерства охорони здоров’я України» сальмонели в закладі виявлено не було. Але адміністрація George’s Club прийняла рішення припинити роботу кухні до отримання висновків Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Також заклад розпочав додаткову перевірку якості продуктів, що постачається виробниками для подальшого приготування їжі. Усі працівники George`s Club пройшли обстеження.

Нагадаємо, днями стало відомо, що 17 листопада після відвідування закладу «George’s Club», що знаходиться в розважальному центрі «Промінь» у Луцьку, до інфекційної лікарні потрапило 10 осіб з діагнозом – гостра кишкова інфекція. За фактом отруєння шестьох відвідувачів віком від 18 до 20 років, а також 34-річної кухарки закладу «Львівський круасан» поліція розпочала кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Доктор Шацький 33 см Показати IP 22 Листопада 2019 21:30
На місці Покровського я б увесь персонал роздягнув до трусів і розігнав по усій Волині без права прийому на роботу , або по тим помійним ямам звідки вони вилупилися ... А постраждалим співчуття, і можу порадувати - лікування від сальмонелезу довготривале із постійними рецидивами, кривавий пронос на пару років забезпечений ...
Василь до Доктор Шацький 33 см Показати IP 23 Листопада 2019 01:10
Ви читали, що там написано? « сальмонели в закладі виявлено не було. »
Пецька до Василь Показати IP 23 Листопада 2019 09:55
Ви всьйо врьотє - сальмонели там нету, отруєні єсть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus