USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кварцяний стурбований націоналізмом депутатів

13 Жовтня 2011 19:49
Депутатський корпус Луцької міськради загалом патріотичний, але в окремих обранців громади – великий ухил в бік націоналізму. Про це в інтерв’ю « Волинській правді » розповів головний тренер «Волині», депутат міськради Віталій Кварцяний.

За словами Кварцяного, спочатку, під час знайомства з депутатами і обраним новим керівництвом міста була стурбованість щодо того, як буде співпраця мера з депутатами, в яких комісіях працюватимуть депутати.

«Знайомився, можна сказати, бо знав цю справу мало. Та я отримав позитивне враження від людей, депутатів. Досить позитивне. Я поздоровив Миколу Ярославовича (Романюка – авт.) з обранням мером. Ми зустрілися в кабінеті, і я хотів, щоб швидко вирішили зі стадіоном. Десь не витримав і трошки емоційно оцінив діяльність міської ради. Але зараз я зрозумів, що Микола Романюк – нормальна людина і правильно працює для міста. Ось нещодавно я знову був у його кабінеті. Він показує мені проект реконструкції залізничного вокзалу. Ремонт доріг робить, ліхтарі на вулиці Лесі Українки і в парку встановив, хоче, як і я, щоб у Луцьку був сучасний стадіон. Все він хоче для людей. Ось площу центральну (Театральний майдан – авт.) роблять. Місто у нас красиве. І Романюк хоче його зробити ще красивішим, ще кращим. То прекрасно. Оце місто майбутнього, а не на словах, як у деяких депутатів. Я зараз підтримую мера в усьому, і що від мене буде залежати, буду брати участь в реалізації його ідей. Так, як він у реалізації наших ідей», - заявив Віталій Кварцяний.
«Колектив депутатів міської ради в загальному вразив своєю патріотичністю, але мене турбує великий ухил деяких депутатів в бік націоналізму. Багато питань, які виникають сьогодні в житті міста, є глобальними. Новому керівництву міста дістався, можна сказати, негативний спадок. Великий фінансовий борг, майже всі напрями економіки міста треба було «закривати», проявляти ініціативу, знаходити гроші, щоб вивести місто на позитивний фінансовий рівень», - зізнався Віталій Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Звиздюк Показати IP 13 Жовтня 2011 20:43
Кварцяний заметушився!!! Власникои команди і стадіону став Палиця (група Приват),- як і мер вже став хороший і депутити не мурло. Скоро почне мочити Столяра!
Олег Савчук Показати IP 13 Жовтня 2011 23:09
Дістаньте язика, а то злипниться! "ліхтарі на вулиці Лесі Українки" зробив контініум, про що є відповідний напис на першому ліхтарі на початку вулиці! Стосовно націоналізму - ми на західній україні, чи не так? Їдьте на схід, як щось не влаштовує!
Бомба до Олег Савчук Показати IP 14 Жовтня 2011 01:06
А що в нас нацизм прирівнюється до патріотизму ?
Spaceman до Бомба Показати IP 14 Жовтня 2011 09:49
Де ти в нас нацизм побачив? Навпаки, занадто добрий і терплячий в нас народ.
хлопака до Бомба Показати IP 14 Жовтня 2011 13:24
нажаль так. Якщо ти патріот, ти одразу нацист, фашист, дивізія СС, вбивця поляків і євреїв - хто завгодно, тільки не ПАТРІОТ, ЩО ДІЄ!!!
Петя до Олег Савчук Показати IP 14 Жовтня 2011 08:27
Таких націоналістів як Шиба-нуті треба на тих ліхтарях вішати.
Дааааа до Олег Савчук Показати IP 18 Жовтня 2011 15:26
То ти сапаретист, на схід людей відправляєш
Любомльчанин Показати IP 14 Жовтня 2011 07:43
Цей "дикий волиняка", (вибачте що застосовую такі слова, хоча я є корінний волинянин, але цього "індивідума" ніяк по-іншому назвати неможна), розуміється в націоналізмі "як свиня в апельсині"... Не так давно, ще років три назад, ми їздили на "Волинь" разом з сім"ями - добиралися в Луцьк автобусами, наймали буси, їздили своїми машинами... Їздили, поки цей "клоун", непочав говорити про політику, поки непочав принижувати почуття патріотів... Подивіться, як грає зараз "Волинь", скільки ходить на стадіон людей... Під стійким іміджем "одіозного" тренера, криється хитрий смисл: "поки ви мене будете "розбирати" та висміювати, я буду "стригти бабки" - неозброєним оком видно як команда набирає в першому колі очки, а в другому "здаються" ігри...
Александр Показати IP 14 Жовтня 2011 13:12
Удивляюсь я таким лучанам, как Любомльчанин. Вы гордиться должны Кварцяным! ТОЛЬКО благодаря ему "Волынь" играет в премьер-лиге. Действительно, выкупил бы Палица клуб из города куда-нибудь в Александрию, чтобы эти "принижені почуттями" ходили семьями смотреть матчи между Любомлем и Киверцами.
Патріот Показати IP 15 Жовтня 2011 07:52
"Алєксандру" - толку з того що грає в премєр лізі... нема гри нема нічого... є тільки продаж матчів !!! підтримую Любомль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus