USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кварцяний розповів, чому перестав ходити на сесії

12 Листопада 2015 23:08
«В міській раді - багатофункціональна система майстрів спорту по відписках», - заявив новообраний депутат Луцької міської ради від політичної партії УКРОП та тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний.

Розмова «на камеру» під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс»відбулась сьогодні, 12 листопада.

Свою нечасту присутність на сесійних засіданнях міськради він пояснив тим, що за короткий проміжок часу нинішній мер Микола Романюк знайшов шляхи комунікації «зі своїми» депутатами, з допомогою яких можна було вирішувати бізнес-питання, в той час як ініціативи інших депутатів «рубали» тільки через то, що вони не належать до про-мерської коаліції.

Зі слів Віталія Кварцяного, на початку каденції всі депутати працювали непогано, було взаєморозуміння. Потім почали виникати моменти, які робились «для галочки»: замість того, щоб виконувати свою роботу, чимало структур займались «відписками».

«В міській раді - багатофункціональна система майстрів спорту по відписках», - переконує Віталій Володимирович та додає, що за деякий час влада і депутати запрацювали в одній лінії і знайшли можливість спілкування. Проте, лише з людьми, які мали спільні з мером бізнес-інтереси і «тісно працювали в одному напрямку».

Разом з тим, зі слів Кварцяного, члени депутатської групи «Новий Луцьк» відчували себе «чужими» на сесії. Адже їх проекти, які вони виносили на сесії, «завалювали» на голосуваннях.

«Не було можливості реалізувати свої плани. Не було єдності», - резюмував Віталій Володимирович.



Нагадаємо, нещодавно група «Новий Луцьк» звітувала про свою роботу за 2015-й рік. Як пояснював Ігор Поліщук, звітуючи про роботу депгрупи, чимало рішень блокувалися тому, що більшість депутатів перебувають під впливом Луцького міського голови пана Романюка. Утім чимало рішень членам депгрупи відстояти таки вдалося. Зокрема, щодо ТРЦ «ПортCity» - це повернення в міський бюджет чотирьох мільйонів, програма, яку депутати ініціювали і провели щодо підтримки учасників АТО та їхніх сімей, також відстояли рішення, аби не знімали доплати працівникам бюджетної сфери у Луцьку. За період роботи вдалося запровадити систему електронних закупівель в діяльність виконавчих органів Луцькради. Окрім того, протидіяли зловживанням на тендерах у комунальних господарствах тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Артем Показати IP 12 Листопада 2015 23:38
виявляється Кварц уміє не лише футболістів матюкати, а ще й можновладцям по ділу підрозказать! Повага!
FC VL Показати IP 13 Листопада 2015 09:07
Дивився прямий ефір з Кварцом. Все по ділу говорив і без папірця. Респект
Лучанин Показати IP 13 Листопада 2015 09:13
Правельно сказав Кварц. Молодець.
Киянин Показати IP 13 Листопада 2015 09:32
Група проплачених коментаторів також молодці.
лучанин до Киянин Показати IP 13 Листопада 2015 09:55
скинь номер картки в Приваті і тобі буде щастя
спортсмен Показати IP 13 Листопада 2015 12:23
Якщо Кварцяний заскучав під час сесій, то треба було звільнити місце іншому депутатові, який би працював на громаду. А то лучани обрали, щоб не ходив і не відстоював їхні інтереси.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus