USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Квартира для волинського спортсмена: планували одному, придбали іншому

18 Січня 2021 15:28
Облдержадміністрація змінила прізвище спортсмена, якому за бюджетні кошти придбали квартиру. В обласній раді з таким рішенням не погоджуються.

Про це стало відомо під час другого етапу бюджетних слухань, 18 січня.

Так, за минулих 5 років шість сімей волинських спортсменів отримали житло. Начальник управління молоді та спорту Волинської обласної адміністрації Ігор Дмитришин повідомив, що у 2020 році за кошти обласного та Луцького міського бюджетів вдалося придбати квартири для Ірини Климець, Юрія Вандюка та Данила Даниленка. Останньому, до слова, кошти виділялися вже в 20-х числах грудня. Не закрите ще питання придбання квартири для волинського легкоатлета Івана Банзерука.

Щоправда, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад зауважив: торік йшла мова, що третя квартира дістанеться саме Іванові Банзеруку, і на це якраз і виділялися кошти з обласного бюджету, натомість в ОДА вирішили видати житло Даниленку, який нині живе і працює у Києві.

«Чому так сталося - не знаю. Про те, що квартира має бути для Банзерука, говорилося ще як я працював у міській раді. І чому так сталося – це на совісті облдержадміністрації, що квартиру отримує людина, яка на Волині не проживає», - вважає голова облради.

У відповідь на це Ігор Дмитришин повідомив, що Данило Даниленко – двічі виграв титул чемпіона Європи, він – переселенець і останні роки виступає за Волинь. Крім того, він – один з кращих спортсменів України з бігу 400 м та 400 м з бар'єрами і має високі шанси потрапити на Олімпійські ігри. А Іванові Банзеруку хочуть купити квартиру цього року.

«Питання стоїть про 260 тисяч з обласного бюджету і стільки ж з міського, і ми постараємось закупити квартиру», - запевнив Дмитришин.

Натомість депутати облради зазначили, що це питання варто вивчити, кому ж все-таки цю квартиру треба видати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ага Показати IP 18 Січня 2021 17:38
ліва рука не знає .що робить права! тому видатні спортсмени тікають у Рівне . Львів. Киів!
Лучанин Показати IP 18 Січня 2021 19:55
Ну, якщо бути чесними 'видатними' їх назвати тяжко. Що у того ніяких серйозних нагород, що у того так само. На олімпійських іграх місця ніякі, їздять кудись аби їздити!
Я до Лучанин Показати IP 18 Січня 2021 22:05
Це точно, результати ніякі. А гроші на квартири з наших карманів йдуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus