USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Київ посів сьоме місце серед міст з найбільшими заторами у світі

13 Січня 2021 20:32
Згідно з річним звітом за 2020 рік сервісу TomTom, Київ опинився на сьомому місці в рейтингу міст із найбільшими заторами. Минулого року затримка в місті становила 51%, що значить, що годинна поїздка де-факто займає півтори години. У 2019 Київ посідав 12 місце із середньою затримкою 53%.

Найбільші затори в місті спостерігалися в грудні, а найбільш вільними дороги були з березня до кінця травня.

Перше місце за кількістю заторів посіла Москва і область, друге — Мумбаї (Індія), третє - Богота (Колумбія). У 20 також увійшла Одеса (11 місце) і Харків (13 місце).
TomTom моніторить затримки трафіку в 416 містах 57 країнах світу. На останніх місцях рейтингу в 2020 році виявився Хай-Пойнт (штат Північна Кароліна, США), Акрон (штат Огайо, США) і Кадіс (Іспанія).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Колишній киянин Показати IP 13 Січня 2021 21:59
Інтелектуальна столиця, невідомо чим думаючи, обрала ж сама собі головою боксера з відбитою головою. Перед ним був наркоман, який досягнув таких же "успіхів" в управлінні містом. Корупція, колапс з транспортом, поголовне збідніння населення викликане тарифами, розгул бандитизму, безробіття і т. д. і т. п. А у владі - манкурти, корупціонери, антиморальні елементи і абсолютно не патріоти ! Замість інтелектуальної, культурної, столиці такі управлінці - непрофесіонали з грабіжників, яничарів, перекотиполе, без моралі, честі, лихварі, рант'є - перетворили столицю у місто, за яке соромно усім українцям. Але тільки ж самі кияни бездумно голосували за таку владу. А тепер терпіть, не нарікайте . Може хоч так вас життя думати заставить ! Дорога, правда, ціна !
Сучасні куяни Показати IP 14 Січня 2021 09:16
Це вчорашні рагуляки галіцайські, спеціалісти помайданити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus