USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Боляче на це дивитися»: у мережі показали кладовище ялинок у Києві. Відео

8 Січня 2022 15:37
У Києві, де перед Новим роком закрили майже 30 нелегальних ялинкових базарів, утворилося «звалище» з нерозпроданих новорічних дерев.

Відповідне відео опубліковано на сторінці dtp.kiev.ua у Фейсбуці, передає УНІАН.

«Кладовище ялинок, які торгаші не змогли продати, за ЖК «Міністерським» на Мінському масиві», – йдеться в повідомленні.

На опублікованому записі можна побачити сотні дерев, ймовірно, централізовано звезених на пустир.

У коментарях багато киян жахнулися побаченим. «Невже в 21 столітті це ще актуально... Рубати живе дерево, щоб один день відсвяткувати...?», «Боляче на це дивитися», «Нелюди!», - написали користувачі мережі.
Раніше повідомляли, що в Україні після 31 січня підприємці залишили на вулицях міст тисячі ялинок та інших хвойних дерев, які не розкупили до Нового року. Торговці новорічними деревами просто покидали свій товар і зникли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Здраво Показати IP 8 Січня 2022 17:20
Не потрібні ніякі живі ялинки на Новий рік ! Заборонити лісгоспам вирощувати і продавати їх !!!
Цікаво Показати IP 8 Січня 2022 17:22
Звичайно що це неподобство і не в тому що зрізали ялинки та продавали, а в тому що хотіли їх продати за "космічні ціни" через що більшість бажаючих їх придбати не змогла. Таке щороку. А от коли говорять про "Рубати живе дерево, щоб один день відсвяткувати", то перше що приходить на думку що людина або недалека або переслідує якісь інші цілі. Коли ви купляєте курку чи сало, м'ясо, то не кричите що їх вбивають щоб за хвилину з'їсти. Ні, є такі що кричать - вегани. Але вони чомусь теж не кричать що зривають живий салатик чи огірок чи помідорчик, бурячок, моркву, редиску тощо. Чим відірзняється викопаний живий бурячок від зрубаної сосничи ялинки, коли і те і те спеціально вирощується на продаж?
Ната до Цікаво Показати IP 9 Січня 2022 09:44
"Разумное потребление"?? Нет. Не слышали...
Не рубайте ялинок до Цікаво Показати IP 9 Січня 2022 10:00
Хто сказав, що ялинки легально вирощені і зрубані? Кругом купа ділків, які нелегально рубають і продають, бо комусь хочеться на кілька днів живого дерева вдома. В нас не все, що продається, добуте законним шляхом Так само як і ялинками, прилавки завалені браконьєрською рибою та різними контрабандними товарами. А таким як ти по барабану.
Інтересно до Цікаво Показати IP 8 Січня 2022 18:47
Виявляється, шо ти чоловік політично неблагонадійний, бо пропагуєш чужу ідеологію ! Постійно у відповідь на мій допис аргументуєш аналогією бурячка з куркою до новорічної ялинки. Зрозумій одне, шо твої веганські аргументи є вторинні ! Бо первинним і пріорітетним тут є політичний спадок - ялинка на новорічне святкування започаткована комуністами з їхнім Дєдом Марозозом у противагу св. Миколаю, Санта Клаусу і навіть Йолопукі ! А ти взяв насаджену штучно чужу політичну ідеологію присмачену зрубаною ялинкою і від кількості проданих на базарчиках мертвих деревець рахуєш свій торговий зиск ! Проведи у собі декомунізацію ! Стань українцем ! Колядуй біля прикрашеної живої новорічної ялинки у дворі, на площі, у темному лісі !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus