USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Легенди українського панк-року – на сцені «Бандерштату»

4 Серпня 2019 20:28
Панк-легенда, пісні якої стали невмирущими: на сцені фестивалю виступив гурт «FliT».

Виступ відбувся у рамках музичної сцени другого дня фестивалю «Бандерштат» 4 серпня.

«Навіть якщо врахувати, що ми не живемо в Україні, все одно граємо українську музику, навіть там, на Американщині, далеко від рідного дому, тому що українська музика, навіть якщо інколи виконується англійською – все одно українська музика, тому що створена була на теренах рідної Неньки», – говорять музиканти гурту.

Гурт є легендарним. Без нього неможливо уявити збірку українського панк-року. Скучили за своїми, рідними, і якщо колись вони злилися, що усі вимагали виконувати одну й ту ж саму пісню «Їжачок», яку із задоволенням грають, бо ця пісня невмируща. Музиканти не здалися попри проблеми, які створюють різні перипетії, далекі відстані та різні локації, вони зібралися майже оригінальним складом, основою, яка не руйнується. Любов до музики у них проявляється все більше і набуває форми нових альбомів та пісень.

Разом з новими композиціями лунали і добре знані бронебійні хіти «Їжачок», «Вийди, моя мила», «Спаплюжений», «Заникай» та інші. Цікаво, що гурт приїхав в Україну, щоб зіграти під час фестивального сезону. Одним з менше десятка концертів став виступ на «Бандерштаті».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus