USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Леона» у Луцьку не було: пішов дощ, а обладнання - дороговартісне. ФОТО

8 Вересня 2012 12:07
Нічний кіноперегляд у Луцьку закінчився для присутніх «втечею» під парасольками декотрих та вибаченнями організаторів перед «найстійкішими».

Кіно просто неба у межах проекту «Lutsk Night Cinema» уже втретє мали показати у Луцьку 7 вересня.

Захід, що відбувся на стадіоні СНУ на вулиці Ярощука у Луцьку, уже традиційно зібрав купу людей.




Завбачлива молодь приходила заздалегідь, займаючи місця своїм друзям. А згодом, вгледівши знайомі обличчя у натовпі, присутні уже закликали руками новоприбулих приятелів.




Більш досвідчені приходили зі своїми килимками, ковдрами та парасольками.



На стадіоні склалася атмосфера очікування початку показу культового уже фільму «Леон».




Окрім кінопоказу організатори запланували провести акцію у межах благодійного проекту «Чутливі серця».

Усі охочі могли кинути декілька гривень у скриньку, що стояла неподалік від входу, для малят-сиріт Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини.

На «розігріві» у «Леона» виступив саксофоніст Василь Максимчук. Зокрема, він зіграв відому пісню «Shape of My Heart» англійського музиканта Стінга. Варто зазначити, що ця композиція до того ж є саундтреком до кінострічки Люка Бессона.

Один із організаторів заходу, голова правління СМГО «Молодіжна платформа» Захар Ткачук подякував за підтримку СНУ та таксі «Морячок», які «втретє уже ставлять звук» на кінопоказі.

Нагадав організатор і про техніку безпеки та деякі обмеження під час кіноперегляду. Зокрема, присутнім заборонялося курити та вживати алкоголь на території стадіону. Задля попередження останнього біля входу стояв ревний охоронець, який намагався перевірити вміст сумок охочих подивитися фільм.


Дощ уже починав накрапати, коли погасили світло, а на екрані з’явилися титри початку фільму.


Розширена режисерська версія «Леона» мала тривати понад 2 години. Однак, уже приблизно на 20 хвилині кінопоказу люди, злякавшись дощу, почали розходитися.

Врешті, погодних умов «злякалися» і організатори заходу. Зупинивши кінопоказ, можливо, і для годиться, Ткачук запитав присутніх, чи хочуть вони продовжити перегляд фільму. Однак, отримавши у відповідь дружнє: «Так!», організатор все-таки припинив демонстрацію «Леона». Зіславшись на дороговартісність обладнання, яке, мовляв, намокало від дощу, він закликав присутніх до розуміння такого от форс-мажору.
На цьому «Леон» для лучан і закінчився.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ткачук Захар Показати IP 8 Вересня 2012 12:30
Кіномани! Надзвичайно дякуємо вам за підтримку та вчорашню присутність на 3 нічному кіноперегляді "Leon - professional". Нам дуже приємно, що попри наростаючу зливу залишились люди, які хотіли дивитись кіно далі. Дякуємо всім хто нас підтримував і підтримує зараз, адже вся наша робота саме для вас, і тут як кажуть без жодного піару чи комерції. Нажаль догорів з небесною канцелярією був порушений і дощ не стихав а наростав, тому щоб попередити можливі проблеми з апаратурою, ми вирішили зупинити кіно. Ще раз респект глядачам, Леону з вазоном, партнерам, Василю з саксофоном! p.s. Які пропозиції далі?
Max Freeman до Ткачук Захар Показати IP 8 Вересня 2012 13:59
Побег из Шоушенка
анонімус до Max Freeman Показати IP 9 Вересня 2012 00:29
покажіть щось з нових фільмів - попередні вже всі знають напам'ять
пропозиція далі Показати IP 8 Вересня 2012 13:51
для всепогодніх умов існують світлодіодні екрани, їм що дощ, що сніг - не важливо. поцікавтеся, у луцьку вже є хлопці, які дають такі речі в прокат (ми собі на весілля брали - то була бомба!!)
Сергій Показати IP 8 Вересня 2012 16:13
а дорого той екран взяти? скільки за весілля було і що було?
Дерек Чісора Показати IP 8 Вересня 2012 17:05
Покажіть *Пелікан* з Кустуріцою)
Інна Показати IP 9 Вересня 2012 11:38
Втеча з Шоушенка, Папуга, який говорить на ідиш, Зелена миля, Прислуга, Собака, який любив потяги.
Ігор Показати IP 9 Вересня 2012 22:41
Захар привіт)) скажи будь-ласка назву двох кліпів, там грав даб степ перед фільмом ???
таня Показати IP 24 Вересня 2012 18:24
коли ще чекати на такий захід???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus