USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У Луцьку музиканти «Ляпіс-98» ходили на руках і браталися з українцями під золоті хіти

14 Червня 2019 13:14
Родоначальники радикального шансону, що не має аналогів у світі, гурт «Ляпіс 98» та його незмінний лідер Сергій Міхалок висловили власну прихильність до українців, а також захоплення їхніми життєвими подвигами. Він зазначив, що білоруські музиканти надзвичайно співпереживають братам-українцям, а також від імені усіх учасників музичної формації побажав Україні мирного неба щасливої процвітаючої країни, звільненої від окупанта.

Так, 13 червня в Луцьку, оркестр «Ляпіс 98» та Сергій Міхалок представили ексклюзивне і безкомпромісне за своїми масштабами шоу «Всім дівчатам подобається», що складається тільки із золотих хітів і улюблених пісень, які співають уже кілька поколінь.

Основоположники «ортоксального, вбивчого, але завжди життєвого радикального шансону», як називає творчість «ляпісів» фронтмен Сергій Міхалок, розпочали свій виступ із безсмертного хіта «А-у». До слова, ним же музиканти і закінчили концерт, заспівавши шлягер «на біс». Опісля шанувальники почали підтанцьовувати під драйвову «Золотую антилопу».
Окрім цього, «ляпіси» потішили лучан знаними хітами 90-х та 2000-х «Яблони», «Метелица», «Зеленоглазое такси», «Танцуй», «Капитал», «Манифест» та іншими.
Варто зазначити, що під час цього концерту Сергій Михалок дуже багато розмовляв з публікою. Свою багатослівність він пояснив шанувальникам так (ІА Волинські Новини подає текст мовою оригіналу, – авт.):

«Много лишних речей. Но вы сами виноваты. В начале вы приняли меня холодно. Если бы вы сразу были бы готовыми к музыкальному соитию, я бы здесь не трещал. А так приходится работать, вытягивать клещами», – пояснив свою балакучість під час виступу в Луцьку Міхалок.
Особливу повагу та підтримку фронтмен музичної формації висловив «братам-українцям» у нелегкий для країни час – час окупації та війни. Він зазначив, що білоруси і українці – братній народ. Тільки у цьому випадку немає братів старших і молодших. «Ми не старші і не молодші брати, ми – такі ж як і ви», – наголосив Міхалок:

«Знайте, что у вас есть поддержка от ваших братьев – белоруссов. Пожалуйста, не забывайте, кто ваши братья! Не старшие, не младшие, а такие же как вы! Поэтому я хочу пожелать мирного неба над головой вам, братья. Мы очень переживаем за то, что у вас происходит. Но лично мы, белоруссы, не хотим никаких политических ситуаций. Это все уже людям сильно надоело. Сейчас лето, и хочется, что б дети были счастливыми и улыбались. Поэтому мы еще раз передаем привет украинцам из братской Беларуси. Мы всегда были рядом с вами в самые тяжелые моменты. И надеемся, что будем вместе плясать и радоваться в счастливой и процветающей Украине. Мирного вам неба», – звернувся лідер «ляпісів» до публіки.

Також він розповів, що в тексті пісні «Воїни Світла» музиканти описали саме прекрасні життєві подвиги українського народу у боротьбі на тернистому шляху до незалежності:

«В описанни песни «Воины света» – ваши прекрасные жизненные подвиги», – наголосив Сергій Міхалок.
Тож, коли зі сцени зазвучав своєрідний «гімн Майдану», усі присутні на концерті встали із місць, таким чином віддаючи шану усім «воїнам світла», живим і тим, хто поклав власне життя за свободу – у боротьбі з несправедливістю, ярмом та гнітом російського окупанта.
Також в одній із перерв між піснями, трубач гурту Владислав похвалився перед публікою вмінням вправно ходити на руках, гітарист Денис Шуров зіграв драйвове соло, а Денис Стурченко продемонстрував лучанам майстерність володіння бас-гітарою.
Нагадаємо, 26 серпня 2014-го року відомий білоруський рок-гурт «Ляпис Трубецкой» попрощався із українськими шанувальниками. Так, останній концерт культової музичної формації відбувся 26 серпня у Києві, на стадіоні «Динамо» імені Лобановського й зібрав понад 20 тисяч прихильників гурту.

Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 25 травня 2015-го року лідер гурту Brutto, білоруський музикант Сергій Міхалок, який раніше був учасником гурту «Ляпис Трубецкой», отримав посвідку на постійне проживання в Україні. Так, документ йому та ще його продюсеру Антону Азізбекяну вручили представники Державної міграційної служби України. Зауважимо, що музиканти піддалися тиску з боку білоруської влади через свою підтримку українському народу.

Також під час фестивалю Бандерштат-2015 екс-фронтмен «Ляпис Трубецкой» Сергій Міхалок, співак гурту Brutto пояснив, чому він став партизаном і чому його не пускають на Батьківщину вже 5 років.
ч
Підготували Вікторія Семенюк, Олександр Гаврилюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
! Показати IP 14 Червня 2019 14:19
Поважаю їх! Круті і непродажні! І талановиті !
Луцьк Показати IP 15 Червня 2019 21:20
Ціле покоління виросло на їх піснях... Як згадую свої студенські роки - не уявляю їх без Ляпіса... Це реально класні речі, що актуальні і сьогодні... ще й як!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus