USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лідер гурту «Тартак» напише гімн для баскетболістів «Старого Луцька»

10 Серпня 2019 14:48
Лідер популярного українського гурту «Тартак», лучанин Олександр Положинський долучився до тренування луцьких баскетболістів і планує скласти для них «гімн».

Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Зірковий «новачок» вийшов на майданчик під № 33 за команду «чорних». Зауважимо, що лідер «Тартака» перебуває у хорошому тонусі: протягом матчу зумів віддати декілька результативних передач та влучити трьохочковий кидок.

Положинський зізнався, що грає в баскетбол рідко, але «вибігати» практично нарівні зі значно молодшими хлопцями допомогло те, що за останні місяці він схуд і систематично займався в тренажерній залі.

«Загалом же, я не дуже спортивна людина. Час від часу граю футбол із ФК «Маестро», але на тренування ходжу не регулярно. Ну і хлопці із «Старого Луцька» зважали, що я не професійно граю і мене не треба калічити, проти мене не дуже жорстко грали», – сказав співак.

«Мені дуже сподобалося. Я жодного разу не чув, щоб хтось лаявся на майданчику. До мене було дуже хороше ставлення, хочеться з цими гравцями знову і знову виходити на баскетбольний майданчик. Мені все дуже сподобалося. В такій команді я би грав», – додав уродженець Луцька.

Наприкінці розмови лідер гурту Тартак розповів про свої творчі плани.

«Зараз працюємо над тим, щоб написати для клубу пісню, яка би надихала хлопців. Я сподіваюся, що вона вдасться і всім сподобається. Тому на сьогоднішньому тренуванні наша співпраця точно не завершиться», – зізнався Положинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus