USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ліквідували вибухівку, знайдену біля різдвяного ярмарку

1 Грудня 2017 20:35
В одній з аптек в центрі Потсдама (Німеччина) виявили пакет з підозрілою бляшанкою. Поліція згодом заявила про знешкодження саморобного вибухового пристрою.

Про це пише DW.

У Потсдамі поблизу різдвяного ярмарку в п'ятницю, 1 грудня, було виявлено підозрілий пакет, який знешкодили піротехніки. Як повідомили в поліції міста, кур'єрська служба доставили в розташовану поблизу ярмарку аптеку пакет. Працівник аптеки повідомив поліцію, оскільки з пакета "виглядали дивні дроти", передає інформагентство dpa. Раніше повідомлялося, що пакет в аптеці залишив невідомий.

Полція попросили відвідувачів ярмарку покинути потенційну зону ураження, а піротехніки, які прибули на місце події, здійснили успішне знешкодження пристрою. Міністр внутрішніх справ федеральної землі Бранденбург Карл-Гайнц Шретер (Karl-Heinz Schröter) повідомив, що в пакеті були цвяхи. Поліція заявила про кілька сотень грамів цвяхів, а також дроти, порох та батарейки в пакеті.

На всіх різдвяних ярмарках Німеччини посилено заходи безпеки. Значною мірою це пов'язано з минулорічним терактом у Берліні, коли на різдвяному ярмарку Аніс Амрі здійснив наїзд вантажівкою на натовп людей. Внаслідок наїзду загинули 12 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus