USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Спроба залякати: під офіс УКРОПу в Сумах кинули муляж вибухівки

8 Березня 2018 18:59
8 березня, об 11:00, заступник голови Сумської обласної організації «Українського об’єднання патріотів» Владислав Купріянко виявив на вході до партійного офісу предмет, зовні схожий на вибухонебезпечний. Він знаходився в пакунку, приєднаному до вхідних дверей, інформують у прес-службі партії.

За словами укропівця, він виніс його за межі торговельно-офісного центру, де знаходиться офіс УКРОПу, викликав поліцію, забезпечив перекриття території, щоб у разі вибуху не постраждали люди.

Укропівці пов’язують цей інцидент із політичною діяльністю і розцінюють як спробу залякати представників партії на Сумщині. Правоохоронці, котрі прибули на місце події разом із вибухотехніками, обстежили підозрілий предмет. Ним виявився муляж вибухового пристрою. За словами працівників поліції, якби це була справжня вибухівка, її вистачило б висадити в повітря цілу будівлю виставкового центру. Наразі правоохоронці вивчають відео з камер спостереження, розташованих у приміщенні виставкового центру. Ведеться слідство.

Голова Сумського УКРОПу Владислав Луговий заявив: «Ми вважаємо цей інцидент спробою залякати нас. Партія УКРОП є серйозною політичною силою, яка зарекомендувала себе на Сумщині стійким опозиційним борцем. Тож ми вимагаємо ретельного розслідування цього інциденту. Разом з тим запевняємо: нас не залякати!»

До слова, сумські укропівці активно відстоюють законні інтереси людей щодо встановлення індивідуальних газових лічильників та виступають за розвиток комунального транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus