USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Локдаун в грудні уряд вводити не планує, – мер Луцька

4 Грудня 2020 16:17
Сьогодні, 4 грудня, відбулася селекторна нарада з прем’єр-міністром України та міністром охорони здоров’я України разом з міськими головами обласних центрів.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

За підсумками наради, локдаун в грудні вводити не планують. Однак питання щодо можливого введення локдауну в січні буде вирішуватись Кабміном наприкінці грудня, інформація щодо можливих обмежень буде згодом.

«В місцевих бюджетів завдяки рішенням Уряду та Верховної Ради забирають значний фінансовий ресурс, який міг би бути спрямований на вирішення проблем та розвиток громади (деталі та суми – згодом), компенсації бізнесу в значній мірі будуть здійснюватися за рахунок місцевих бюджетів.

На моє прохання до прем’єр-міністра переглянути обмеження щодо перевезення пасажирів в громадському транспорті та внести зміни в постанову Кабміну, щоб збільшити максимально допустиму кількість місць до кількості пасажирів згідно техпаспорту, міністру охорони здоров’я України доручено вивчити це питання з епідеміологами», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Луцькрада звернулась до прем'єр-міністра з проханням збільшити дозволену кількість пасажирів у транспорті.

Як повідомлялося раніше, у Міністерстві охорони здоров'я пропонують ввести локдаун після Нового року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психопланетарій, Лип Показати IP 4 Грудня 2020 16:40
Так, вони тобі Ігорьок, взяли і правду сказали. Сьогодні вони одне говорять, а завтра вже друге. Так що дружище не треба довіряти цим людям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus