USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ломаченко у класному бою переміг британця Кемпбелла та завоював ще один пояс

1 Вересня 2019 01:41
Незважаючи на те, що українцю Василю Ломаченку вдалося відправити в нокдаун британця Люка Кембелла, поєдинок пройшов усю дистанцію. В підсумку, за рішенням суддів перемогу святкував український боксер (119-108, 119-108, 118-109), який здобув ще один пояс чемпіона світу – WBC.

Бій відбувся 1 вересня на арені «O2» у Лондоні.

Незважаючи на те, що бій відбувався на території суперника, більшість букмекерів віддавали перевагу саме Василю Ломаченку. На кону в поєдинку були не лише пояси Василя WBO та WBA, а й вакантний пояс WBC.

Так, до цього поєдинку українець провів на рингу 14 боїв, у яких здобув 13 перемог (10 нокаутом), та один раз програв, натомість Люк Кемпбелл провів 22 бої, у 20 він здобув перемогу (16 нокаутом), двічі поступився.

Відзначимо, що бій мав відбутися у легкій вазі. Так, Василь Ломаченко заважив 61 кілограм, під Кемпбеллом ваги показали трохи менше – 60,8 кілограма.

За повідомленням ЗМІ, обидва бійці отримають рекордні гонорари у своїй кар’єрі: Василь Ломаченко – близько 4 мільйонів доларів, Люк Кемпбелл – 1,1 мільйона.

Бій

Перший раунд обидва бійці провели у розвідці, не поспішаючи іти вперед, лише наприкінці трихвилинки британець влучив у голову Василя з лівої. У наступному раунді Ломаченко додав у швидкості та зайняв центр рингу.

Третій раунд запам’ятався класним ударом українця з лівої прямо в голову супернику та розмінами від обох боксерів – було помітно, що Кемпбелл – не з легких суперників.

У четвертому раунді швидкості обох боксерів зросли, обидва намагалися знайти шлях для ударів по корпусу один одного. Наступний раунд пройшов з-за переваги українського боксера, який почав вкладатися в удари, кілька раз поціливши в голову Кемпбелла. До того ж, затяжну атаку Ломаченка наприкінці раунду зупинив лише гонг.

Шостий раунд пройшов з-за переваги українського боксера, однак наприкінці раунду Кемпбелл пробив зліва.

Сьомий раунд запам’ятався класними розмінами від обох боксерів, втім останні 30 секунд були беззаперечно за Василем Ломаченком, який влучив чимало ударів.

У восьмому раунді Василь почав насипати ударами, а Кемпбелл, своєю чергою, клінчував, аби стримати атаки українського боксера. У наступному раунді швидкості були дещо меншими, ніж у попередній трихвилинці.

В 11 раунді Василь Ломаченко почав викидати багато ударів, відправивши у нокдаун британця, однак завершити поєдинок нокаутом у цьому раунді не вдалося. Відзначимо, що затяжна атака розпочалася з двох ударів по корпусу.

В 12 раунді Ломаченко одразу пішов уперед, а в останню хвилину британець не знав куди діватися від ударів Василя, хапаючи його за ноги подібно до ММА. Втім, поєдинок завершив гонг, тож переможця мали визначити судді, які віддали перемогу Ломаченку. Тож, Василь здобув ще один чемпіонський пояс – WBC.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
103 Показати IP 1 Вересня 2019 11:53
Всі кажуть Ломаченко-Ломаченко. Думаю дай гляну на нього, заценю. Скільки важить той Ломаченко, який у нього ріст. Він хоч 55 кг має, бо якийсь дуже худий, а його противник ще мабуть меньше, виглядає як бамбук. Якісь діти у рингу.
Василь до 103 Показати IP 1 Вересня 2019 16:16
Та «дитина» з одного удару тобі щелепу або наса зламає. Так що проходь далі, експерт хренів)))
! до 103 Показати IP 2 Вересня 2019 12:36
Тобі самому потрібне лікування,але телефон псих.допомоги не 103
103 до Василь Показати IP 2 Вересня 2019 09:14
Хворі люди, мені вас шкода. Дай бог сил та здоров"я, вас вилікують не переживайте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus