USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанам показали фото захисників із Авдіївки

7 Липня 2017 21:51
Під патріотичну музику та в поєднанні з поезією про війну на сході України лучанам презентували чорно-білі знімки, зроблені в промзоні Авдіївки.

Фотовиставку «PROMKA», яку відкрили 7 липня, можна оглянути в Галереї мистецтв ВО НСХУ до 21 липня.

Українських героїв, які щодня в жахливих умовах, під постійними обстрілами відстоюють українську державність, на чорно-білих знімках зафіксував військовий кореспондент Олесь Кромпляс. Військовики на його фото – це захисники містечка Авдіївки.

«У цій залі Галереї мистецтв було дуже багато виставок, пов’язаних із темою, яку ви бачите на стінах, – як картин, так і фотографій. Те, що ми бачимо на цих фото, звичайно, викликає великі рани в серцях, але не робити таких виставок просто не можна, адже фотографії – це візуалізація того, що робиться зараз у нашій державі та як із цим боротися», – підкреслила художниця Тетяна Мялковська.
Організаторка виставки, керівниця відділу менеджменту та креативних індустрій департаменту культури Луцької міськради Юлія Євпак, своєю чергою, сказала: «Ці фото чорно-білі. У них застигла історія, і ця історія, на жаль, ще не має кінця. Вона триває з 2014 року. І ми хочемо показати, що, коли ми тут відкриваємо виставки, влаштовуємо концерти, там є хлопці, які всього цього не мають, але вони там, аби ми спокійно могли жити тут».
Окрім оглядин фото, присутні на відкритті виставки змогли оцінити патріотичні пісні Юрія Щербика та вірші луцьких поетес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus