USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучанка, яку з донькою зарубав чоловік, 10 років намагалась з ним розлучитись і терпіла постійне насильство

20 Липня 2021 16:37
Сьогоднішнє криваве подвійне вбивство дружини та дочки в Луцьку – це яскравий приклад безпорадності держави в боротьбі з домашнім насиллям. Подружжя лучан у процесі розлучення перебувало впродовж 10 років, жінка неодноразово заявляла про домашнє насильство з боку чоловіка, та він відбувався лише штрафами.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав журналіст Юрій Горбач.

«Подружжя Пилипюків в стані розлучення було десять років (а одружилися ще у 1987-му). Вперше суд прийняв заочне рішення про розлучення у 2011. Але потім в апеляції його скасували. У 2015 році Луцький міськрайонний суд Волинської області вдруге розлучив подружжя, але вони продовжували жити разом через матеріальні проблеми, відсутність іншого житла.

Ще тоді (уявіть собі!) у 2011-2015 роках жінка наголошувала, що її чоловік «чинить постійне фізичне та психічне насилля у сім’ї, його неодноразові протиправні дії мають тяжкі наслідки для її здоров’я», «найбільше від таких дій відповідача страждає психіка їх дитини, яка постійно спостерігає насилля у сім’ї, котре чиниться зі сторони батька». Ще 6-7 років тому державі було відомо про це!!! Але вона нічого не зробила аби відвернути непоправне.

Читати ще: У дочки – перерізане горло, в дружини нема обличчя: подробиці моторошного вбивства у Луцьку

Потім були справи про аліменти для навчання дочки і неодноразово – справи про вчинення домашнього насильства.

Останній вирок чоловіку винесли 14 травня ЦЬОГО РОКУ. Знаєте що це було?

«В ході словесного конфлікту із колишньою дружиною, який виник на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, тримаючи в правій руці металевий предмет, умисно кинув ним в обличчя потерпілій, внаслідок чого спричинив останній тілесні ушкодження у вигляді синців з поверхневими ранами в ділянці спинки носа та на лобній ділянці голови зліва, які згідно висновку судово-медичного експерта за № 349 від 13.05.2020 за ступенем тяжкості відноситься до категорії легких тілесних ушкоджень».

За це його оштрафували на 850 гривень

ОШТРАФУВАЛИ! За конфлікт з колишньою дружиною, який відбувся ще більше року тому», – пише журналіст.

Нагадаємо, 20 липня о 7:15 в поліцію звернулась заявниця, яка розповіла, що її сусід вбив дружину та доньку 56 та 22 років. Інцидент трапився у багатоповерхівці, що на проспекті Соборності,32.

Як стало відомо, в травні 2021 року чоловіка судили за побиття ексдружини та доньки, але, зважаючи на те, що він є безробітним пенсіонером і має ІІІ групу інвалідності, йому лише призначили штраф у 1530 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Правда Показати IP 20 Липня 2021 16:55
Відповідальна держава,в особах тих,хто її представляє-судді,виконавці,соц.служби,психіатрична служба,суспільство...це наслідки,на жаль трагічні...всі знали,але мовчали,"моя хата..."
Ні до Правда Показати IP 20 Липня 2021 19:43
Перш за все в особах тих хто приймає закони. Закону, який суворо карає сімейних тиранів і убезпечує та захищає в тому числі і матеріально жертв, у нас в країні нема. Якби ті гроші, що тратяться на с.,,ні презентації всяких проектів щодо запобігання насиллю, що обмежується бла-бла-бла, витрачали на притулки де жертви могли б проживати скільки є потреба, та на адвокатів які за цей час допомогли б відсудити їм житло , яке часто є спільною власністю, або ще гірше власністю тирана, то такої фігні було б значно менше.
Анонім до Ні Показати IP 20 Липня 2021 21:37
Так вже сталося, шо у нас держава юільше переймається злочинцями ніж жертвами
Микола до Правда Показати IP 20 Липня 2021 20:05
В цьому списку Ви забули назвати прокурорів,суддів,з якими завжди можна домовитись.Їм пофіг ті закони...аби гроші.
катастрофа Показати IP 20 Липня 2021 16:55
Ще 6-7 років тому державі було відомо про це!!! ....служби у справах дітей, соціальні служби, правоохоронні органи- за що ви одержуєте зарплату?!!! Це на вашій совісті ! ВАс працівників цих органів НЕ ПОТРІБНО, бо від вас тільки космічні витрати на зарплатню і корупція від вас!
Він до катастрофа Показати IP 20 Липня 2021 19:08
Які ви правоохоронні органи маєте на увазі? Реформовану поліцію, там де 6 дільничих на все місто? В першу чергу винуваті ми з вами, це ті люди які обирають законодавців, котрі не здатні взагалі писати закони. Хотіли мати демократію і лояльнісь, тримайте.
Тупий всезнайко Показати IP 20 Липня 2021 17:08
Цікаво, а що відчула шл......в мантії, яка відпустила перед тим злочинця?
лучанка до Тупий всезнайко Показати IP 20 Липня 2021 18:30
розлучаються. потім миряться,їдять,сплять. А суд і держава винні. Десять років в процесі розлучення де це бачено і в якому законі. Могли розїхатись,розмінятись. терпіла значить було за що.слідство і суд розберуться. сталась трагедія і всім біда.
Тупий всезнайко до лучанка Показати IP 20 Липня 2021 20:46
Я з тобою бувша селянка нині лучанка згідний, слідство і суд розберуться. Як розібралися в справі Шеремета, чи по розстрілу майдана, чи навіть по справі, як п'яний колишній начальник карного розшуку Луцька влаштував ДТП з двома загиблими в Дачному, чи як Швачку застрелили розберуться? Ось з останнього: шацька суддя затянула та перекваліфікувала справу по нападу на журналістів Аверсу, а чмир їхній присудив шість років школяру за кілька грам трави. шо ти лепиш?
міщанка до лучанка Показати IP 21 Липня 2021 10:33
спробуйте розміняти двокімнатку на дві однушки - без доплати не вийде! а яка доплата, коли одна мама, що працює далеко не суддею і не є бізнесвумен, вчить дитину в універі? і на заробітки не поїдеш, бо в квартирі з придурком саму дитину не залишиш!
лучанка до Тупий всезнайко Показати IP 20 Липня 2021 19:45
Нічого.
Лучанка Показати IP 20 Липня 2021 18:08
Всім байдуже Оце країна
дідо Показати IP 20 Липня 2021 18:12
Чиновникам байдуже проблеми бідних сімей....Поліція вичікувала на труп, соцслужба на заяву сусідів...суди думали про свої відпустки на морях.
Страх Показати IP 20 Липня 2021 18:42
Чиновників усіх відповідальних служб зачинити в квартирі з тим звіром. По іншому до совкових кабінетних дупосидів не дійде.
Людина Показати IP 20 Липня 2021 19:10
А де весь цей час була сестра?
катастрофа Показати IP 20 Липня 2021 20:02
про які правоохоронні органи...? Судді, слідчі, прокурори, поліція- це доларові , гривневі імпотенти- купюри побачать і зразу безсилі , клякають на коліна перед грошовими купюрами! Суки, правоохоронці- на вашій овісті, те, яка прірва, дно в країні! В Польші як всі правоохоронні органи працюють- подивіться відео, почитайте, послухайте ! Питань до мене не буде! Там порушив- відповідай, не відкупишся !
Добрий Показати IP 20 Липня 2021 21:06
Психів ніхто не лікує.Вони захищені законом.Лікувати їх нема Де,психушки закривають. Фактично дозвіл їм на бєзпрєдєл дає держава.....Яку ми обрали.. .....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus