USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанку, яка обливала помиями і кип'ятком робітників, які утеплювали будинок, примусово відправили у психлікарню

3 Жовтня 2022 19:49
Жительку багатоповерхівки на вулиці Гордіюк у Луцьку, яка обливала водою з нечистотами робітників та псувала утеплення зовнішніх стін, примусово ушпиталили до медзакладу.

Це відбулося 3 жовтня, коли до жінки прийшли дільничні офіцери поліції для отримання пояснень, розповів Суспільному інспектор відділу моніторингу Луцького райуправління поліції Ігор Лівошук.

«В ході спілкування з нею було прийнято рішення про необхідність звернутися до психіатричного лікувального закладу для вирішення цього питання по суті. Шляхом співпраці із медичними працівниками було доставлено дану громадянку до лікарні для її огляду та надання необхідної допомоги», – зазначив інспектор.

До правоохоронців жителі будинку звернулися 30 вересня. Люди скаржилися, що сусідка заважає утеплювати будинок, псує утеплюючі плити та поводить себе агресивно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
123 Показати IP 3 Жовтня 2022 20:13
Голови ОСББ не перед чим не зупиняться , на кону великі гроші . Людина проти утеплення , а її в дурку без комісії лікарів , і визнання психічно хворою . А це не законне утримання , і позбавлення волі . Шкода що не має кому заступитись . І ще й лишиться на вулиці , якщо вийде з псих лікарні живою .
Вал до 123 Показати IP 4 Жовтня 2022 01:00
Візьми її додому до себе
медбрат до 123 Показати IP 4 Жовтня 2022 07:34
Сьогодні вранці я телефонував в психлікарню. Для тебе тримають місце і порекомендують висококваліфікованого психіатра.
Просто до 123 Показати IP 4 Жовтня 2022 07:39
В тебе параноя. Кого цікавить що вона проти? Рішення прийняте більшістю.
Саша до 123 Показати IP 4 Жовтня 2022 07:50
Якщо ти проти то є відповідні органи для подачі скарги, якщо тебе давлять гроші чиїсь то так і напиши. До чого ця демагогія. Чи по твоєму нормально нечистотами людей обливати?
Анонім до 123 Показати IP 4 Жовтня 2022 07:56
Тобі б таку сусідку, то по іншому заспівав би!
Марина до 123 Показати IP 4 Жовтня 2022 21:32
Боже, для чого це нагнітання і демонізація психлікарень? У нас не радянська каральна психіатрія і не варварство двохсотрічної давнини, нічого страшного в психіатричних лікарнях не відбувається, дають медичні препарати та й все. У вас певно уявлення про роботу психіатрів з зарубіжних фільмів про початок 20 століття, де крижана вода, електрошок і лоботомія. Так ось НІЧОГО з цього немає в сучасних лікарнях. І її, по-перше, примусово вирішили відвезти лише на огляд до лікаря, далі буде проводитися діагностика і прийматися рішення. По-друге, не через те, що вона проти якогось у вашому всесвіту мафіозного ОСББ, а через її очевидно неадекватну і небезпечну для людей поведінку. Звідки ви взяли, що вона залишиться на вулиці, коли повернеться з лікування (якщо ще його призначать), взагалі незрозуміло, суцільне нагнітання, всі погані й підлі, скрізь теорії змови. Деяким аби пообурюватись.
123 до Марина Показати IP 5 Жовтня 2022 00:22
Так в психушку як на курорт мабуть їздите , або санітаркою там працюєте , раз так розповідаєте казки , що там так добре . Людину не мають права забирати примусово , позбавляти волі . Читайте закони . Чи ви сліпі , і не бачите що відбувається з тим утепленням . Ніхто не говорив з нею , і не чув її позицію , з приводу даної ситуації . Розумна людина завжди вислухає дві сторони , перед тим як зробити висновок навіть для себе . Можливо людина знає більше ніж ви думаєте . Побачите що пізніше буде з тою жіночкою . Якщо вона вийде звідти .
Марина до 123 Показати IP 5 Жовтня 2022 16:49
Ні, не санітарка, я працюю в школі, у лікарні проходила одну з практик, тому знаю, про що кажу. Добре - ні, як і в будь-якій лікарні, адже люди там не від чудового стану опиняються, але страшного теж абсолютно нічого немає. А ваші висновки про жахливі психлікарні звідки, поділіться, будь ласка? Спробуйте "як розумна людина" говорити з тим, хто обливає вас помиями і кип'ятком, дуже цікаво, як у вас це вийде. Чи цю частину інформації ви ігноруєте?
Марина до 123 Показати IP 5 Жовтня 2022 16:58
І щодо законів: підстави для надання психіатричної допомоги без згоди людини "одержані відомості дають достатні підстави для обґрунтованого припущення про наявність у особи тяжкого психічного розладу, внаслідок чого вона: вчиняє чи виявляє реальні наміри вчинити дії, що являють собою безпосередню небезпеку для неї чи оточуючих, або неспроможна самостійно задовольняти свої основні життєві потреби на рівні, який забезпечує її життєдіяльність, або завдасть значної шкоди своєму здоров'ю у зв'язку з погіршенням психічного стану у разі ненадання їй психіатричної допомоги (частина третя статті 11 Закону України " Про психіатричну допомогу")" Обливання кип'ятком - дії, що становлять безпосередню і доволі серйозну небезпеку для оточуючих, тож прямо підпадають під визначення закону. То може вам варто "читати закони", перш ніж обурюватись?
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2022 22:41
Читаю як не треба утеплювати будинок: для утеплення фасаду використовують мінеральну вату або пінополістирол — пінопласт. Обидва варіанти мають свої переваги та недоліки. При виборі утеплювача для кожної будівлі необхідний індивідуальний підхід. Пінополістирол ЛЕГКО ГОРИТЬ, тому будівлі висотою понад 26,5 м рекомендують утеплювати мінеральною ватою. Якщо ж фасад утеплюють пінополістиролом, потрібно робити протипожежні "пояси" через кожні три поверхи та обрамлення навколо вікон з мінеральної вати.Мінеральна вата набагато краща за пінопласт. Вона має високу паропровідність, не горить, екологічно чиста, має звукоізоляційні властивості", —- зазначає експерт. Проте мінеральна вата втричі дорожча, ніж пінопласт, удесятеро важча, легко вбирає вологу. Теплоізоляційні властивості обох матеріалів приблизно однакові
Олександр Показати IP 3 Жовтня 2022 22:47
А цікаво б почути чому вона проти.
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2022 23:50
Та да зараз у нас "демократія", якщо комусь щось ненравиться розстріл або психлікарня. Можна просто не утеплювати її квартиру Тай усе. Проблема вирішена.
777 Показати IP 4 Жовтня 2022 02:40
Цікаво ці всі хто ставить мінуси теж би хотіли щоб їх в дурку відправили , без їхньої згоди ? Чи можливо вважають що це є нормально людину проти її волі в дурку закрити . Куди цей світ котиться , людського не має нічого .........................
Пашка до 777 Показати IP 4 Жовтня 2022 09:25
А як ти блять психа збираєшся посадити в дурку за його згодою? Це те саме що в поліцію прийде злочинець і розкаже про свій злочин....
777 до Пашка Показати IP 4 Жовтня 2022 15:17
Звідки ти знаєш що вона психічно хвора , ставиш діагнози , ти що врач , чи голова комісії ? Людина проти утеплення , це не привід для того щоб обмежувати її волю , читай конституцію , і права громадянина України . Тим більше що мешканці кажуть що вона нормальна . Навіть якщо ти когось і вб'єш то має бути оголошена підозра , суд , без рішення (постанови ) ітд , суду ти не винний ( презумпція невинуватості мабуть не чули )
Марина до 777 Показати IP 4 Жовтня 2022 21:36
Те, що вона проти утеплення - безумовно, не привід. Неадекватна і суспільно небезпечна поведінка - підстава для призначення психіатричої експертизи.
Потерпілі з 1/244/08 Показати IP 4 Жовтня 2022 16:14
А , хто суддів перевіряв - Волині там більша половина психічно хворих -ІвасютаЛ.В., з ФілюкамиП і Т ще з УРСР,- донині !?
Діти Показати IP 4 Жовтня 2022 16:14
Так і Є !?
Потерпілі з 1/244/08 Показати IP 4 Жовтня 2022 19:31
Психічно хворих суддів Волині , коли будуть лікувати ,казнокрадів як Голови Суду Волині з Залухово та Любешова !?
Марина Показати IP 4 Жовтня 2022 21:16
Хто в коментарях обурюється, що її "закрили за те, що вона проти" - її вирішили відвезти на огляд до лікарні НЕ ТОМУ, що вона проти, а тому, що вона обливала людей, які робили свою роботу, нечистотами і КИП'ЯТКОМ, що могло завдати їм серйозної шкоди. Ви вважаєте, що це вчинок адекватної людини, яка просто відстоює свою інакшу думку? До того ж, написано, що рішення було прийнято "в ході спілкування", очевидно, жінка і далі поводила себе неадекватно.
Сергій Показати IP 5 Жовтня 2022 12:45
Люди в коментарях просто не адекватні, ви з своєю свободою преходите всі межі. Свобода людини закінчується рівно на томі місці де починається свобода іншої!!!! ОБЛИВАННЯ ЛЮДЕЙ кипятком є замахом на здоров'я людини... Обливаючи кипятком чи кидаючись нечистотами - по вашому відстоювання думки (так це ж не взяв рушницю і почав стріляти, от тоді дійсно безумець)
Юрец Показати IP 6 Жовтня 2022 01:35
Це якийсь фейк News

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus