USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани нарікають на гучну музику в центральному парку

29 Серпня 2019 14:02
Гучна музика з кафе в центральному парку міста Луцька дошкуляє місцевим мешканцям.

Про проблему повідомила Вікторія Окладна на платформі «Відкрите місто».

Жінка зазначила, що дуже гучно лунає музика в кафе біля орнітологічного заказника «Пташиний гай» та біля кафе «Бригантина».

«Там не можна знаходитися на відстані 100–200 метрів», – наголосила лучанка.

Тому вона звернула увагу, що необхідно вжити відповідні заходи для подолання проблеми.

Її повідомлення скерували на опрацювання до відділу екології Луцької міської ради, департаменту ЦНАП та департаменту муніципальної варти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іван Вовк Показати IP 29 Серпня 2019 15:56
До четвертої ранку дозволили кафешкам працювати - відвідувачі шо мають там робити ? Одна надія - на ніч забути в зоопарку клітку з тиграми, левами і ведмедями на замок закрити. І наступить тиша і благодать !
Лучанин Показати IP 29 Серпня 2019 17:17
Це дійсно проблема, бо парк(в якому також знаходиться орнітологічний заказник) маб би бути місцем спокійним, наближеним до природи, але деякі так гучно вмикають музику(та ще й сумнівної якості), що це схоже на дикість, примітивізм, неповагу до інших людей. Беріть приклад з кафе "Луцька Венеція" - приємна тиха музика, гарна атмосфера, цікаві послуги.
Коза Показати IP 30 Серпня 2019 13:57
До речі, набагато приємніше відпочивати в закладі, де все-таки чутно співрозмовника. В Луцьку таке враження, що в кафе і бари ходять глухі. Шановні адміністратори закладів більшість лучан не мають проблем зі слухом, не потрібно в приміщенні на 200 осіб так голосно вмикати музику.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus