USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучани нарікають на засміченість дитячого майданчика у парку

22 Березня 2016 10:35
Про те, що дитячий майданчик поблизу кафе «Мадагаскар» у парку не прибирають, неодноразово повідомляли лучани.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 22 березня.

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як, у період з 22 лютого до 20 березня 28 звернень, що надійшли в групу оперативного реагування «15-80», стосувалися торгівлі в недозволених місцях, благоустрою та прибирання територій, спалювання сміття, різних відходів та сухостою, зрізання дерев, розміщення рекламних листівок на опорах та демонтажу гаражів.

Найбільша кількість звернень (327) стосувалися роботи житлово-комунальних підприємств міста. Зокрема, просили ліквідувати провалля на вулиці Лесі Українки, 52, Кривий Вал, 1, провести роботи з підрізання гілля на вулиці Львівській, 116, Арцеулова, 1, Гордіюк (біля Ківерцівського мосту), знести аварійні дерева поблизу будинку на вулиці Ніла Хасевича, 6, прибрати територію на вулиці Кравчука, 19б, Степана Бандери, 13, по проспекту Соборності, 11.

З її слів, неодноразово лучани повідомляли про те, що не прибирається дитячий майданчик поблизу кафе «Мадагаскар» у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев закликав директора КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолія Трикуша розібратися, у чому полягає проблема. Директор КП відповів, що сміття не було прибране впродовж одного дня, нині лад на території наведений. Підприємцеві надіслали лист, тож тепер прибирання він здійснює щоденно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
наталія Показати IP 22 Березня 2016 13:10
Хто б ще навів лад на території, де нещодавно було казино, здається, Молоді,8. Це ж чиясь приватна власність. Невже важко знайти господаря цього розібраного і захаращеного сміттям куточку Луцька?
Юлія Показати IP 22 Березня 2016 13:36
Гадити не треба самим, а тоді вимагати чистоти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus