USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучани обурені діями ЖКП № 8 через ненадані документи

11 Жовтня 2018 13:19
Лучанин обурений діями ЖКП № 8, яке відмовляється надати копію договору про утримання багатоквартирного будинку на вулиці Кравчука, 7.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозберження 11 жовтня.

Як розповів Віталій Криштапюк, він, попри неодноразові звернення до ЖКП № 8, не може отримати копію договору про обслуговування багатоквартирного житлового будинку, що на вулиці Кравчука, 7.

Чоловік зазначив, що у ЖКП йому спочатку сказали, що потрібне письмове звернення, а згодом відмовили в надання договору у зв’язку з тим, що документ містить персональні дані.

Віталій Криштапюк також наголосив, що будинок на вулиці Кравчука, 7 перебуває в жахливому стані, тому мешканці хочуть створити ОСББ.

Голова комісії Андрій Козюра запропонував зняти це питання з розгляду комісії та зобов’язати директора ЖКП № 8 надати оригінал договору протягом 10 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Просто Показати IP 11 Жовтня 2018 13:37
Напиши по звичайному - хочеш кормушку на себе оформити. для чого ти плітеш сюди ЖЕК
ото до Просто Показати IP 11 Жовтня 2018 15:08
то точно!!!
ха-ха!!! Показати IP 11 Жовтня 2018 15:08
Щось хтось засильно спішить, і свої бажання видає за бажання всіх жильців!!! поки що ніхто підписи за теє Осбб не збирав, того буде воно чи нє - зарано обіцять!!. але щось цей Віталій дуже велику активність проявляє, розказує що хоче все мінять до луччого тут, шо просто америка буде. тільки чого раніш не хотів - неясно, тут живе давно. а зараз якимись лічильниками занімається, чи щось таке, - видно має лічні інтереси!!! те шо поки в наших жеках правди добьешся - місяць пройде , то всі знають, там всігда таке було. але шоб не вийшло так що вліземо невідомо куди і потім не виліземо!!
Тетяна Показати IP 14 Жовтня 2018 10:28
Нічого нового зміст статті не дає, прийшов в ЖЕК написав заяву, дали відповідь. Можливо хтось себе рекламувати хоче Козюра, Криштапюк чи Сторожук.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus