USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани просять вирішити проблему з безхатьками. Петиція

23 Липня 2020 21:51
На перехресті вулиць Даньшина та Львівської необхідно вирішити проблеми зі сміттям та безпритульними особами.

Таку петицію 22 липня зареєстрував Олександр Єрмолай. Підписати її протягом наступних 14 діб можна за посиланням.

«Звертаємось до місцевої влади, аби та здійснила необхідний вплив на вирішення наявної проблеми на перехресті вулиць Даньшина та Львівської. А саме – наявність великої кількості осіб без постійного місця проживання і, як наслідок, постійної жахливої засміченості району», – наголошено в тексті петиції.

Відзначимо, аби петицію розглянули, за 15 діб вона має зібрати як мінімум 300 підписів.

Нагадаємо, під час оперативної наради в міськраді на проблему зі сміттям і безпритульними на вулиці Львівській звернув увагу виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт. Своєю чергою, директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Микола Осіюк запевнив, що про безхатьків уже повідомлено поліцію, яка й має навести на згаданій ділянці порядок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанини Показати IP 23 Липня 2020 22:19
Так, це проблема і міська рада просто зобов'язана її вирішити ! Окрім того, міська рада повинна вирішити проблему з різного роду попрошайками, які заполонили місто, ринки. А також повиганяти отих розповсюджувачів рекламок, агіток на міських вулицях, бо пройти не дають - неприємно і гидко ото все дивитись і бачити бездіяльність влади !
Yes Показати IP 23 Липня 2020 22:27
Проходжу повз це місце кожного дня. Там в скверику встановили лавочки, а навпроти через дорогу стоять сміттєві баки. І це рай для бомжів! Кожного дня така компанія сидить на цих лавочках, копирсаючись у сміттєвих баках та складаючи поруч "скарб". З ранку до ночі крики, мати, розборки Ще там часто проводять час "чоткі пацанчики" з пивом і семками. Боюся, однією петицією цю ситуацію не вирішити.
1 Показати IP 24 Липня 2020 10:09
ЗНИЩИТИ !!!... скверик і не буде проблем.Побудувати на тому місці ще один хмарочос сафрона.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus