USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку відремонтують Львівську та Окружну

26 Березня 2023 06:45
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендери на поточний ремонт вулиць Окружної та Львівської.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників приймають до 31 березня. Аукціони розпочнуться 3 квітня.

Очікувана вартість поточних ремонтів вулиць Окружної та Львівської – по 500 тисяч гривень.

На вулиці Львівській у Луцьку запланували наступні роботи: ремонт оглядових колодязiв мереж водопостачання та каналізації, перекладання горловин оглядових і дощоприймальних колодязів, ямковий ремонт асфальтобетонного покриття, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розливання бітумної емульсії, улаштування покриттів із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші.

Своєю чергою, поточний ремонт вулиці Окружної включатиме холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розливання бітумної емульсії, улаштування покриттів із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші.

Гарантія на ремонти буде складати один рік.

Усі роботи хочуть закінчити до 15 серпня цього року.

Нагадаємо, департамент ЖКГ Луцької міської ради оголосив також низку тендерів на ремонти прибудинкових територій на вулицях Стрілецькій, Ветеранів, Привокзальній, проспектах Перемоги та Президента Грушевського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus