USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани просять збільшити кількість автобусів і ввести одноразові квитки

19 Лютого 2020 07:40
У Луцьку просять збільшити кількість громадського транспорту.

Відповідну петицію зареєструвала 18 лютого Ольга Друзюк.

Жінка звертає увагу на те, що у вечірні години в місті бракує громадського транспорту.

«Прошу збільшити кількість маршрутних таксі на вулицях Володимирській і Конякіна. У період з 22:00 відсутній транспорт за цими маршрутами. Дістатися додому неможливо», – скаржиться лучанка.

Своєю чергою, авторка іншої петиції пропонує створити альтернативу CityCard для гостей міста.

«Для людей, які рідко відвідують місто, невигідно купувати картку за 35 гривень, що призначена для постійного використання у громадському транспорті. Моєю ідеєю є створення одноразових або погодинних проїзних квитків, які можна буде придбати на автостанції чи в торгових центрах», – зазначає Діана Салігор.

Відзначимо, що оплатити проїзд у громадському транспорті міста Луцька можна за допомогою спеціального мобільного додатку.

Окрім того, в управлінні транспорту та зв’язку міськради обіцяли, що лучани та гості міста невдовзі зможуть оплачувати проїзд банківською карткою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
луцький Показати IP 19 Лютого 2020 07:56
Діана Салігор! Ви Мілан, Париж, Барселону, Берлін... часто відвідуєте? А якщо відвідуєте то теж петиції там пишите чи купуєте той квиток, що там запроваджений і діє? Ну то і не починайте тут!!!
для Показати IP 19 Лютого 2020 09:31
тих хто приїхв на пів дня- день до Луцька . Перш ніж поспішити у справах ( у людини можливо кожна хвилина на рахунку) треба походити ще пошукади де придбати той е- проїдний. Особливо якщо буваєш рідко. і не дуже орінтуєшся по місту.
lucka spravedlyvist Показати IP 19 Лютого 2020 09:37
такі квитки у всій Європі.а ви кажете-це ваша ідея.Весь світ має одноразові квитки.і тільки у нас розумники.аж тошнить від недолугості
kek до lucka spravedlyvist Показати IP 19 Лютого 2020 23:39
Квитки можна купити в кожному кіоску, або просто оплатити банк картою у середині. ці ваші луцькі автомати де тільки готівка, яка ще решту не видає, просто курячий сміх.
Земляк Показати IP 19 Лютого 2020 12:58
Нашо квитки??? Даєш готівку, яку з радістю беруть і спокійно їдеш!!! Або просто "зайцем". Всерівно маршрутки не перевіряють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus