USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани скаржаться на міських перевізників

10 Липня 2018 08:44
Протягом останнього часу містяни надсилали скарги щодо руху маршрутів № 9а, 11, 12.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцькій міській раді 10 липня.

Як повідомила директорка ЦНАПу Лариса Карп’як, протягом останнього періоду надійшло декілька скарг на маршрути № 9а, 11, 12.

«Ці скарги пов’язані з відмовою водіїв їхати до кінцевих зупинок, зокрема у вечірні години», – сказала Лариса Карп’як.

Окрім того, було сім повідомлень щодо невдоволення рухом тролейбусів.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що всі випадки скарг мають «жорстко розглянути», адже раніше перевізники зазначали, що всі проблеми пов’язані з недостатнім фінансуванням, що вдасться вирішити після підняття плати за проїзд. Тож, Григорій Пустовіт зауважив, що всі скарги мають належно переглядати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 10 Липня 2018 09:52
Тільки розглянути? А якісь штрафні санкції передбачені? Спробуйте довести що відкатів не отримували, адже рішення про підняття оплати проїзду як в тролейбусах так і в автобусах (не в маршрутних таксі вже) пішло не на користь пасажирів, ні найменшого покращення в умовах перевезень не відбулося. Так, у вечірні години автобуси їдуть тільки до місця стоянки і пасажирів навіть по дорозі не беруть щоб можна було дістатися з віддалених районів до центру або до місця де хоч якийсь транспорт ходить, тролейбусів, окрім 15, ввечері взагалі немає, постійне хамство з боку водіїв, кондукторів, недотримання графіку руху, система відстеження не працює, лише поодинокі автобуси, зламки несправні на маршрутах - це об'єктивна реальна картина. Хтось буде порядок наводити? Ніхто не хоче, це владу цілком задовільняє. Таке враження що в нас міськрада існує не для вирішення питань та проблем мешканців міста, а для боротьби з ними.
Анонім Показати IP 10 Липня 2018 10:01
Оце і є-корупція; беруть хабарі за лобіювання підвищення плати за проїзд,за порушення перевізниками умов перевезення ніяких стягнень,притягнень до відповідальності....
скептик Показати IP 10 Липня 2018 10:16
переполовинити кількість маршруток - і все буде в порядку.
КЕТ Показати IP 10 Липня 2018 12:29
А який стан тих горе-маршруток і тролейбусів! Їх ніхто не мив з часу експлуатації в Луцьку.
КУКУ Показати IP 10 Липня 2018 13:27
Перевізники не.алі усюгромаду на чолі з владою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus