USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Лучани – у шоу «Чотири весілля». Інтерв’ю. ФОТО

25 Листопада 2012 12:47
Лучани Юлія і Василь Киричуки були учасниками реаліті-шоу «Чотири весілля». Шоу знімалось ще влітку, а показали в ефірі на каналі «1+1» у кінці жовтня. Наші краяни романтичної подорожі в Шри-Ланку (саме таким на цей раз був подарунок) не виграли. Вони — другі.

Про це інформує «Волинь-нова».

«Мріяла саме про таке кохання»

Пані Юлю, скільки ви зустрічалися зі своїм майбутнім чоловіком до весілля?

П'ять років.

То скільки ж років вам було, коли ви познайомились?
Шістнадцять. Василь від мене старший, йому на час знайомства було 29 років.

Це було кохання з першого погляду?
Я б так не сказала. Я взагалі після нашого знайомства не думала, що між нами щось буде. Але почалось: залицяння, зустрічі…

Мабуть, якраз від залицяння Василя, від того, як він себе показав, залежало, що все не закінчилось на першому знайомстві?
Справді, Василь дуже гарно вміє залицятись. То ж не випадково з часом все, як кажуть, закрутилось, заплелось, і у нас зав'язались серйозні стосунки.

А як ваш майбутній чоловік запропонував вам руку і серце?
Василь під'їхав до мене додому, зателефонував і попросив вийти. Коли я вийшла, то побачила його з букетом квітів. Він посадив мене в машину, і ми поїхали. Я спочатку не знала, куди. Лише згодом зрозуміла, що їдемо в «Зелений гай» — туди, де й познайомилися. Там Василь і зробив пропозицію вийти за нього заміж.

Тепер зрозуміло, чому й весілля ваше було в цьому закладі.
Це для нас своєрідний талісман.

Ви зустрічалися п'ять років. Можна сказати «аж п'ять», бо не всі молоді люди в наш час витримують такий строк.
Це сталось, я думаю, тому, що мені було рано заміж виходити, коли ми познайомились. А ось через п'ять років ми якось разом дійшли до думки, що нам треба або одружитись, або розпрощатись.

Яким ви уявляли свого майбутнього чоловіка в своїх дівочих мріях?
Мабуть, таким я і уявляла, яким є Василь.

Тобто?
Ідеальним чоловіком.

А «ідеальний» у вашому розумінні, то який?
Як Василь мені говорить, він живе заради мене. І я можу зробити висновок, що він справді живе заради мене. Василь робить все, щоб я була щаслива.

Я думаю, що, прочитавши ваше жіноче одкровення, багато хто вам позаздрить «білою» заздрістю. Адже далеко не всі дівчата можуть сказати, що їм зустрівся ідеальний чоловік.
Нехай заздрять… Головне, щоб не «чорною» була ця заздрість.

Можна одне неделікатне запитання: це у Василя перший шлюб?
Перший…

Від реаліті-шоу хотіли вже відмовитись

А учасниками реаліті-шоу «Чотири весілля» ви стали з чиєї ініціативи?
Тут уже я ініціаторка. Якось була вдома, дивилась телевізор і звернула увагу на рекламу цього шоу. Вирішила зареєструватись. Просто з цікавості. Я думала, що шансів потрапити на це шоу в нас взагалі не буде. Заповнила анкету, згодом мені передзвонили. І так склалось, що нас взяли на цю телепрограму. Якщо відверто, то в якийсь момент була думка відмовитись. Але вже було пізно. Як кажуть, поїзд пішов, і зіскочити з нього стало неможливо.

Думка така чому з'явилась?

Тому, що це ж весілля — на всю Україну. А це означає, що все має бути ідеально раз вирішили так публічно провести торжество.

Ваше весілля було європейсько-українське, як ви самі його охарактеризували. Тобто?

Головне, ми хотіли, щоб весілля не перетворилось на застілля, де гості наїлись, напились і забули, для чого зібрались. У нас все було витончено, вишукано. І дуже багато доклав до цього заклад, де проходило весілля, — ресторан «Зелений гай». Кухня, обслуговування були на високому рівні. І те, що це справді «зелений гай» — серед дуже гарної природи. І в той же час були витримані українські традиції. Я, зокрема, обтанцьовувала дружок, кидала букет, який, опинившись в руках дівчини, пророкує їй швидке заміжжя.

Чим найбільше запам'яталось весілля?

Якби не відео, яке зафіксувало всі моменти, то багато що зараз і не згадала б. Бо це ж неабияке хвилювання. Як кажуть, все — на нервах.

А про таїнство вінчання, яке відбувалось у Свято-Троїцькому соборі міста Луцька, що скажете?

У соборі було дуже гарно і таємниче. Особливо хвилюючий момент, коли ми з Василем давали обіцянку одне одному бути разом у горі і радості до кінця днів своїх.

На весіллі вам доводилось «працювати» на реаліті-шоу?
Ні. Все йшло само собою. Була тільки знімальна група, яка й створила телевізійну версію.

Ви мали можливість, як це прийнято на цьому реаліті-шоу, побувати ще на трьох весіллях. Яке вам найбільш сподобалось? Зараз, коли вже не треба ставити балів, ви можете говорити відверто про свої враження, не думаючи, хто переможе.

Всі три весілля — гарні по-своєму. Мусульманське (воно й перемогло) проходило з особливим розмахом. Гостей було десь 250. Цікаво, що впродовж весілля батьки танцюють з гостями, і ті дарують їм гроші. Оскільки батьки роблять весілля, то їм і віддячують.

Медовий місяць – ще попереду


А де ви провели медовий місяць?
Ще ніде. Тільки плануємо поїздку.

Скільки плануєте мати дітей. Але, мабуть, без них сім'ю свою не уявляєте?

Сім'я, звичайно, не може бути повноцінною без дітей. Але це вже, як Бог дасть — одне чи двоє… І коли це буде — теж час покаже.

Батьківська сім'я, стосунки мами і тата стануть прикладом для створення вашої сім'ї?
Я думаю, що ми будуємо свою сім'ю не за чиїмсь зразком. У нас свій зразок, свій ідеал. Ми ні на кого не рівняємось, не прагнемо бути схожими на когось. Головне, хочеться, щоб це була хороша сім'я. Я розумію, що це само собою не дається. Треба багато зробити, щоб так було.

Розмовляла Катерина ЗУБЧУК.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
смех Показати IP 25 Листопада 2012 18:43
Бiдний Вася пiариться як може...
Exaboto Показати IP 25 Листопада 2012 23:33
як цікаво.....
Чеширский Кот Показати IP 26 Листопада 2012 10:15
М-дя, ну и "откровения". Развеселила. Удачи.
Леся Показати IP 26 Листопада 2012 10:45
А що це за Вася???????Цікаво, щось знайоме.....
Z Показати IP 26 Листопада 2012 11:35
А чому не розказали про ту пару з Луцька, яка зайняла перше місце в цьому проекті?
Віктор до Z Показати IP 26 Листопада 2012 13:45
Во во...підтримую, за друге розказали а за перше НІ. І взагалі там було дуже цікаво, не тому що заміж виходила тобі моя родичка ))) а те як ми там чудово провели час. Еххх....ще браз так ))))
:-) Показати IP 26 Листопада 2012 12:47
Волинськім новинам вже лійсно нічого писати, пишуть новину більш як місячної давнини. Але місяць назад головною новиною був .... Ігор Палиця
Смех Показати IP 26 Листопада 2012 15:16
То той Вася який переробив вже у всіх закладах Луцька ким хоч і як хоч... Зараз знайшов собі прихисток в "типа" гламурный ригаловці "базилык" куди пускають навiть вiдвідувачiв в пластмасових "тапочках-пенках"...
глядач Показати IP 26 Листопада 2012 16:29
самец цікаво було двитись тоц момент,коли вони йшли в Собор,і в неї сукня була з розрізом "до одного місця", так що,коли вітер дуйну довелось іконами пркириватись.взагалі,то стидно мало б бути. а,так весілля було гарне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus