USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучани заблокували скандальне будівництво. ФОТО

21 Вересня 2011 13:48
У центрі Луцька знову розгорівся конфлікт навколо будівництва торгового павільйону та критої зупинки транспорту на центральному проспекті.

Скандал розпочався наприкінці серпня, коли територію між будинками №21 і №23 на проспекті Волі обгородили дерев’яним парканом і викопали котлован.

Підприємці, які мають тут нерухомість, а також мешканці прилеглих будинків одразу забили на сполох і паркан 1 вересня демонтували. Жильці доводили, що будівництво незаконне та суперечить усім нормам.

Проте вранці 21 вересня на місці ймовірного будівництва торгової точки і зупинки знову почали встановлювати паркан, але цього разу інший.

Відтак обурені жителі найближчих будинків та власники нерухомого майна, що розташоване поряд, прийшли висловити свій протест. Аби завадити роботі будівельників, протестуючі припаркували тут кілька своїх автівок.

«Надіслали запит у прокуратуру. Представник забудовника показує тільки копії документів. Але нам не дає зняти копій з цих документів. Таке враження, що документи підроблені», – прокоментував ситуацію власник нерухомості на проспекті Волі, 21 Іван Ковальчук.

Представник підприємця, який зібрався розпочинати тут будівництво, ситуацію коментувати відмовився.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Manhattan Показати IP 21 Вересня 2011 14:06
а все дуже просто - будуватись тут хоче екс-секретар міськради Святослав Зелінський і нічого люди і підприємці своїм протестом не зроблять, бо вже заплачено куди і кому треба. Підприємець Горбик, на яку ніби то оформлені документи - підставна фішка, так само як і підприємець, що ніби то встановлює генделик на вул. Конякіна 33. Дивіться уважніше фото - там Зелінського теж видно крупним планом. Так шо все окей, екс-депутати обіженими не осталися і пох.й що незаконно і шо люди протестують
сокіл Показати IP 21 Вересня 2011 14:39
Може Зелінський і має до будівництва якесь відношення,але насправді це Козюрине.Біля "кораблика" стоянка його,4 повех теж і ця земля добре вписується в архітектурний ансамбль.А чому зараз,бо інвестор є.Ви подивіться як буратіно ожило!
оптиміст Показати IP 21 Вересня 2011 14:51
люди зроблять - бо інтереси громади і екс секретаря мають різну вагу.
Гачок Показати IP 21 Вересня 2011 15:03
Молодці! Нехай будують-потім зруйнують- людям робота!
JJ Показати IP 21 Вересня 2011 15:37
о, вже Славік (сокіл) прошустрив шой до чого, у нього з Козюрою свої рахунки
Анонім Показати IP 21 Вересня 2011 15:38
Якщо люди будуть протестувати і ідти до кінця - то ніхто і нічого їм не зробить. А будівництво зупинять. Все залежить від людей. Он афганці вийшли в Києві на протест - і он як депутати-регіонали в штани понакладали...
VITASS Показати IP 21 Вересня 2011 15:38
Сьогодні бачив зелінського, натянув бейса щоб мордочку не було видно, і із свого чесно заробленого (на хабарях) лануса спостерігає за собитіями.... Ганьба.... Не людина, жах....
Гугель Показати IP 21 Вересня 2011 16:30
а це не той самий СЛАВІК, що колись сцяв до редакторського чайника (так писалося тоді в інтернеті)?!!!
Лучанин Показати IP 21 Вересня 2011 16:39
Люди, не здавайтесь. Вони вже своїми дибільними зупинками усіх достали. Ні щоб зробити щось нормальне, акуратне, а то роблять, якісь здоровенні хліви з бляхи - коли сильний дощ все одно не заховаєшся. А в плані естетики - це щось жахливе. Біля магазину "Пелікан" вліпили страхітливу жестянку, аж до 2-го поверху сягає.
Петро Показати IP 21 Вересня 2011 17:20
А вся техніка з логотипами ДКП "Луцьктепло"! Вже всі мережі до сезону готові, можна копійку "на стороні" заробити.
ъСаша Показати IP 21 Вересня 2011 17:44
А чому протестуємо? Які проблеми? Нехай будують.
Не сцикун Показати IP 21 Вересня 2011 18:17
Гугелю. Так, той самий, що сцяв в чайник на чергуванні в волинському телебаченні. Подробиці з цього приводу були описані в "Луцькому замку" тоді, коли Шиба з Зелінським виганяли з роботи Хфедося Мандзюка. Так він сцить усе життя. Людям в очі. Це паталогічно ненависна людина. Варто подивитись на рило, і хочеться запустити цеглинкою.
ЪЛюся Показати IP 21 Вересня 2011 20:24
І не з "Лануса". На першому фото Зеля сцить за металевим парканом і спостерігає.
Аня Показати IP 24 Вересня 2011 21:22
І дійсно, навіщо в центрі Луцька шось гарнеі нетипове? і ніяк не можу зрозуміти, чому той малюночок, що був причеплений до забору, і зображав одноповерховий "шедевр", називається зупинкою? Ми хочемо знати своїх героїв! Пане авторе, відгукніться!
Петро Показати IP 25 Вересня 2011 12:04
Луцьк перетворюється в зачухане місто "районного масштабу",хрущовки на фоні цих бляшаних "скоробудов" вже виглядають британськими коттеджами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus