USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Лучанин, який зарубав дружину та доньку, був тверезим

22 Липня 2021 11:22
Лучанину, який сокирою зарубав дружину та доньку, обрали запобіжний захід. Чоловіка триматимуть під вартою упродовж 60 діб.

Як ідеться в сюжеті телеканалу «Аверс», таке рішення 21 липня прийняла суддя Луцького міськрайонного суду.

«Застосувати до підозрюваного Пилипюка Василя Володимировича (15 квітня 1959 року народження), громадянина України, раніше судимого, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів», – зачитала суддя.

У суді повідомили, що чоловіка вже притягали до відповідальності за побиття рідних. Тоді він отримав штраф.

Також стало відомо, що свою дружину та доньку чоловік убив, перебуваючи у тверезому стані. Він не перебуває на обліку ні в нарколога, ні в психіатра.

На суді чоловік поводився спокійно і був небагатослівний. Із журналістами спілкуватися відмовився. Чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

За скоєний злочин йому загрожує довічне ув’язнення.
Читати ще: Вбивство матері та доньки у Луцьку: що робити, коли стаєш жертвою сімейного насилля

Нагадаємо, 20 липня о 7:15 в поліцію звернулася заявниця, яка розповіла, що її сусід вбив дружину та доньку 56 та 22 років. Інцидент трапився в багатоповерхівці, що на проспекті Соборності, 32.

Як стало відомо, в травні 2021 року чоловіка судили за побиття ексдружини та доньки, але, зважаючи на те, що він є безробітним пенсіонером і має третю групу інвалідності, йому лише призначили штраф у 1530 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 22 Липня 2021 11:45
Може досить піарити цього виродка?! Нехай в тюрязі він на своїй поганій шкурі зазнає того ,що виробляв з нещасними і беззахисними жінкою і дівчинкою, і дні що йому тут на землі залишились будуть пеклом, а потім хай пекельним вогнем горить на віки віків без прощення. Тьфу! І досить про цю мерзоту вже!
777 Показати IP 22 Липня 2021 12:04
Почему он еще в камере не повесился или от приступа сердечного не сдох? Это *мо зарубил просто так двоих человек. Ждете уважаемые правоохранители и судьи когда к вам с топором придет? Дождетесь.
Лучанин Показати IP 22 Липня 2021 14:06
Він і сина хворого з ДЦП задушив подушкою....
Лучанин до Лучанин Показати IP 22 Липня 2021 14:24
Це точно є така інформація ? Бо шукаємо будь-яку інформацію проти нього , щоб посадити повічно.
Анонім до Лучанин Показати IP 22 Липня 2021 17:42
Щоб ще й довічно цю с..... годували, лікували, утримували за державні гроші?!!!! А гуманісти-правозасники п..,ки ще й будуть турбуатись щоб він жер нормально і жив у прийнятних умовах, навіть дивився телевізор, читав газети і виходив на прогулянки, після всього що він зробив!!!!‘ його не повинно бути взагалі.
Оксана Показати IP 22 Липня 2021 17:25
А хіба двох життів не достатньо для довічно??? Якщо цей виродок виявиться неосудним, то чи безпечно жити поряд з таким?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus