USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанину за побиття патрульного загрожує до 5 років позбавлення волі

25 Вересня 2017 16:26
Слідчі Луцького віділу поліції оголосили 31-річному жителю обласного центру про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Нагадаємо, що інцидент трапився 10 вересня на вулиці Писаревського. Тоді двоє вщент п’яних чоловіків в’їхали на газон гуртожитку ЛЦПТО.

Під час оформлення адміністративних матеріалів за фактом порушення правили дорожнього руху, 31-річний лучанин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вдарив працівника патрульної поліції в лице. Правоохоронець звернувся у лікарню. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

Нині, слідчі Луцького віділу поліції оголосили волиянину про підозру в інкримінованому йому злочині. Мова йде про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків.

Санкція статті передбачає, зокрема, до п'яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 25 Вересня 2017 16:35
Тут повинно бути, не передбачує до 5-ти років позбавлення волі за такі дії . А 100% негідника посадити на 5-ть років в тюрму і висвітлити для ознайомлення людям в газетах, по телебаченню , при цьому повідомити прізвище , ім'я та по батькові і фото.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus