USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Луческу роздасть футболістам швейцарські годинники

3 Лютого 2010 10:28
Кожен футболіст «Шахтаря» отримає від Мірчі Луческу ексклюзивний годинник в пам\'ять про перемогу в Кубку УЄФА.
Уже майже 9 місяців минуло з моменту, коли «Шахтар» виграв Кубок УЄФА. Час плине невблаганно, але пам\'ять про завоювання престижного європейського трофею буде жити ще дуже довго. В усякому разі, в донецькому клубі.
Щоб залишити про цю подію приємний сувенір, Мірча Луческу замовив в одній відомій швейцарській фірмі годинники, присвячені стамбульському фіналу. Ця лімітована партія призначена в подарунок гравцям, разом з якими Луческу досяг такої значної спортивної висоти, – пише ТСН.
Перший примірник головний тренер вручив капітану команди Даріо Срні. Решта гравців отримають презент трохи пізніше. Тепер, поглядаючи на стрілки годинника, футболісти «Шахтаря», звісно, кожного разу будуть згадувати Кубок УЄФА, та й Мірчу Луческу теж.
Нагадаємо, що у фіналі Кубка УЄФА «Шахтар» з рахунком 2:1 переміг німецький «Вердер».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kozak Oleg Показати IP 3 Лютого 2010 12:57
Приємно, що вони виграли кубок УЄФА, але не приємно, що це зробили переважно легіонери...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus