USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьк ранковий: краса туману та перші прикмети золотої осені. Фото

2 Жовтня 2022 14:48
Місто прокидається від сну. Туман вкриває його, відділяючи день від ночі. А краплини роси своїм блиском нагадують коштовні камінці. Безвітряно – навіть павутинки не шелехнуть. Чудова пора, аби зробити кілька цікавих світлин.

Ще темно. Спочатку туман непомітно забарвлює все у відтінки сіро-синього. І хоч він не дуже помітний, але поглинає кольори, й усе в ньому, здається, тоне і втрачає реальність. Калюжі, похмурий настрій, прохолода. Вогники, шурхіт коліс автівок і тиша.
На природі усе інакше. Золото опалого листя просвічує через туманну завісу. Воно ще контрастує із зеленню, але щодень його більшає – осінь владарює.
З’являються поодинокі постаті. Вони наче пропливають через туман. Хтось поспішає на роботу і до школи, а хтось – милується красою.
Непомітно минає ще кілька десятків хвилин – зранку час особливо поспішає – і завіса туману розривається. Разом із сонцем народжується ще один день.
Олександр ДУРМАНЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
турист Показати IP 2 Жовтня 2022 15:30
Парк ім. 900-річчя Луцька. Краса. Поруч мешкаю. Дякую Олександру за порцію релаксу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus