USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Луцьк – «в прольоті»: вибори мера відбудуться в 2018 році

13 Липня 2017 23:18
Вибори Луцького міського голови відбудуться вже у 2018 році, оскільки через позицію Адміністрації Президента, підкріплену неголосуванням БПП та групи "Воля народу" неформальними очільниками якої є вихідці з Волині, депутати Верховної Ради не проголосували за призначення дострокових виборів. Кандидат ще не узгоджений, структури недорозбудувані і медіа не всі куплені, а думка громади - ні до чого, - йдеться на сторінці нардепа Ігоря Гузя.

"Ну а Луцьк знову в прольоті...

Виборів міського голови, які було заплановано провести 24 вересня цього року чекати не варто. Парламент успішно завалив це питання 11 липня, а сьогодні проект рішення банально не внесли до порядку денного. Реальність з огляду на всі ці політичні гойдалки у місті дуже сумна: вибори відбудуться вже у 2018 році.

За моєю інформацією, це позиція Адміністрації Президента, адже у вівторок голосів не додали БПП та група "Воля народу" неформальними очільниками якої є вихідці з Волині.

І кандидата не узгодили і структури недорозбудували і медіа ще не всі прикупили. Все, як бачите, банально, думка громади ні до чого.

Тому вся ця комедія у Луцьку буде продовжуватися, ніхто не буде займатися розвитком, перспективами, інвестиціями, а тільки дрібними і нікому не потрібними шоу, звинуваченнями та щоденними поливаннями один одного брудом у ЗМІ.

Так і живемо...

p.s. Пробував у вівторок переконати колег підтримати рішення, але на жаль не допомогло, забракло всього вісім голосів", - йдеться в дописі.
Нардеп Тарас Батенко заявив, що призначення виборів Луцького міського голови свідомо гальмується фракцією БПП у Верховній Раді, оскільки вона вважає Луцьк «своїм містом».

Інформаційне агентство Волинські Новини попередньо провело опитування, чому, на думку лучан, ВР затягує вибори мера у Луцьку. Більшість зійшлася на тому, що такою є вказівка Адміністрації Президента та у БПП й Гунчика (Володимир Гунчик - голова ОДА) немає пристойного кандидата.

Тим часом в мережі поширюються ось такі банери:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus