USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцьк бореться за титул найпривабливішого міста України. Як проголосувати

1 Вересня 2022 23:45
Луцьк бере участь у Всеукраїнському конкурсі «Місто України. Національний вибір – 2022».

У проекті «Місто України – національний вибір» з усіх великих міст країни за допомогою інтернет-голосування належить вибрати місто, що володіє неповторною історичною та культурною спадщиною.

Жителі Луцька і Волині можуть проголосувати за Луцьк на сайті проекту. Щоб зробити свій вибір, треба натиснути кнопку «голосувати». Дані оновлюються в режимі реального часу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Лучанин Показати IP 8 Січня 2022 11:13
Ви серйозно? Коли в останнє прибирались узбіччя доріг і тротуари? Срач по центральній вулиці сам прибрався разом з страшними фасадами?
Повуха Вшоколаді до Лучанин Показати IP 8 Січня 2022 12:46
До узбіччя ще дійти треба через мінне поле собачників.
Коля Показати IP 8 Січня 2022 11:53
Я ще розую Львів, або Франківськ. А Луцьк тут яким боком. Смердота і розтрощені дороги.
Їван з Гнідави Показати IP 8 Січня 2022 12:24
Мамо, нас люди хвалять !
Еволюційна яма Показати IP 8 Січня 2022 12:44
Коли вже ті лучани подорослішають? 5-річні шмакадявки з соцмереж керують дорослими людьми.
Сенсація Показати IP 8 Січня 2022 12:49
Луцьк увійшов в топ 24 обласних центрів України за найкрасивішу ялинку. Вітаю усіх лучан з високим результатом.
Два Колі з Волі Показати IP 8 Січня 2022 12:59
Дійсно, Луцьк найвпізнавішене місто, бо в в центі найпривабливішого міста нема навіть найнепривабливішого громадського туалета !
Аліна в лабутенах Показати IP 8 Січня 2022 13:07
А за заподіяну шкоду від того дорогого крупнозернистого відсіву, розсипаного по тротуарах, шо людям нищить останнє взуття, хто буде відповідати ?
Льоша в галошах до Аліна в лабутенах Показати IP 8 Січня 2022 13:59
Виходь за мене, буду на руках носить
Аліна 130 кг. до Льоша в галошах Показати IP 8 Січня 2022 20:35
Ти мене не піднімеш!
Варрава Показати IP 8 Січня 2022 14:00
Мені подобається Луцьк, але Кам'янець гарніше, чистіше та привабливіше, за нього проголосував
Іван Показати IP 8 Січня 2022 15:00
По вул. Мазепи листя каштанів лежить з осені. Вже 10 разів перегнило, можна "компост" закладати. Нікому прибрати. Колись ці вулиці прибирались чи не щоденно. Нужник.
Додік Показати IP 8 Січня 2022 15:26
А нахіба він "бореться"? Щоб що?
Лучанин Показати IP 8 Січня 2022 15:38
І що це узагалі за рейтинг упередженості, де лідером є ПАВЛОГРАД!!!!! Які критеріїї відбору; пусті пляшки з під пива)))) Навіщо комусь, щось доводити крім себе. Своє місто найкраще, своє найцінніше, його потрібно плекати!!!
Лучанка до Лучанин Показати IP 8 Січня 2022 17:20
Ви уважно читали? Це голосування. От проголосували наші лучани і Луцьк вже на першому!
Володимир до Лучанин Показати IP 8 Січня 2022 19:56
А ти там був?
Луцьк Показати IP 8 Січня 2022 17:11
Пане Поліщук ! Не піддавайтесь на спокусу отих б/у депутатів з вчителицями, б/у президентів Луцьктепло в лакованих мештах, головних будівничих з затями, шо вони зроблять лучанам громадський туалет ! Дайте чітку команду департаменту ЖКГ відновити існуючий громадський туалет ! ! ! Чим довше будете зволікати, тим більше будете обростати негативом і тим швидше наступить момент політичного визначенні лучан на виборах ! На які титули може розраховувати місто, якщо в ньому навіть туалета нема ?
Лучанка Показати IP 8 Січня 2022 17:18
Всі ті хто пишуть за своє місто такі гадості, в мене питання до вас, а що ви зробили для свого міста щоб воно стало таке як ви хочете його бачити?????
ЗМІ Показати IP 8 Січня 2022 17:49
Перш ніж боротись за титул...", треба повигрібати сміття з усіх усюд, з усіх вулиць. Треба закінчити жити за принципом "потьомкінських дєрєвень", "фасадів" і т.п. Луцьк був чистим містом. За мера Кривицького тут навіть з цього приводу відбувся всеукраїнський семінар (як у найчистішому місті України). А сьогодні ми "боремось", як Дон Кіхот боровся з вітряними млинами.
Дописувач до Лучанк Показати IP 8 Січня 2022 20:32
Доцю, не треба помилково думати, шо історія Луцька пишеться такими як ти і починаючи тільки від тих часів, які ти застала ! Ти так некоректно висловлюєшся на адресу тих самих лучан тільки тому, шо ти просто, вибач, невіглас ! Я можу тобі перерахувати пофамільно тих людей і те, що вони, і я в тому числі, зробили за останні сорок років і сьогодні робимо і для Луцька, і для Волині, і для України, і будучи професіоналами та одночасно бачучи непрофесійні потуги молодого зеленого покоління маємо заслужене право толерантно скерувати вас на путь істинний . Бо, на жаль, не всі хто має очі і дивиться може бачити - не хотілося би, щоби те було скеровано в твою адресу ! Кольорові парасольки, мінікликуни, і бруківка, та різні там перлинки-родзинки то добре, але не основне ! Вчися вибирати пріорітети і вчися аналізувати ! Промислові об'єкти, робочі місця, залучені інвестиції, тарифи і послуги ЖКГ, соціальне житло, екологія ... і далі по списку ! Критикуй, але май мужність і бути самокритичною. Сліпа любов і пустопорожні дифірамби на адресу влади і злослів'я на адресу інших ше нікому на користь не йшли . Твори добрі діла , вчися дякувати людям і хтось колись за добрі справи подякує тобі !
Дописувачу Показати IP 9 Січня 2022 18:46
Лучанка правильно сказала, але виховані совком цього не втямлять. Місто - це його мешканці. Якщо мешканці мають за звичку навалити сміття на узбіччі та в інших місцях, то який мєр від такого врятує? А ще про промислові підприємства, ЖКГ? Ви що з летаргійного сну вийшли? Яке місто в наш час погодиться на промисловість на своїй території? Хіба що на якусь зовсім безвідходну. Які ЖКГ? з їхніми "послугами". Але признайтесь є подібні вам, які туплять, коли йдеться про створення ОСББ, які маравчать, що їм лампочку ніхто в вкрутив.
Прагматик до Дописувачу Показати IP 24 Травня 2022 11:31
Пока за викинутий папірець, розлиту машинну оливу, неприбрану собачу к%кашку, і т.д несвідомі громадяни не будуть платити штраф (суттєвий) , толку НЕ БУДЕ. Всі країни через це пройшли, і ми маємо теж цей шлях пройти. Зараз ніхто нікого не штрафує. і натяків на те,що муніципали наведуть порядок - немає. З паркуванням порядку не можуть навести, про що далі говорити.....
Ксенія Показати IP 24 Травня 2022 10:18
Читаю коментарі і дивуюсь, ніби війни і не було, люди далі ганять і поливають брудом те, де живуть, нічого не роблячи, щоб жити краще. Але в мене трохи інше питання. Чи умісно взагалі проводити такі конкурси зараз. Адже такі міста як Маріуполь, Херсон і інші окуповані взяти участь не зможуть. Якось це неправильно як на мене. Я не кажу, що нічого не треба проводити, сісти і плакати, ні. Треба робити все по максимуму. і робити те, що можеш і вмієш. Але саме такі конкурси проводити, коли багато міст обстріляні, розбомблені, це неправильно. От після перемоги і відбудови можна буде, а зараз...
Oleksandr Показати IP 24 Травня 2022 10:41
Особливо привабливе наше місто ввечері, коли без протигаза на вулицю не можливо вийти
Анонім Показати IP 2 Вересня 2022 09:12
Правильно було б, щоб за Луцьк лучанин не голосували, їх голоси не зараховувались. Тоді була б справедлива картина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus