USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Луцьк буденний: вулиця Задворецька. ФОТО

23 Серпня 2012 16:47
Вулиця Задворецька у Луцьку - унікальна знахідка для водіїв, які хочуть швидко потрапити із Київського майдану на 33-й квартал і прилеглі райони. Задворецька з’єднує Київський майдан та вулицю Капренка-Карого.

Сучасна назва вулиці з’явилася восени 2010 року. До цього вона називалась іменем Зої Космодем’янської – на честь радянської партизанки-розвідниці.

ЧИТАТИ ПРО ВУЛИЦЮ ГРАДНИЙ УЗВІЗ

Громадський транспорт вулицею майже не курсує. За винятком маршрутки №23, яка за 5 хвилин від гіпермаркету «Там-Там» доїжджає до Київського майдану. До речі, за рахунок того, що вулиця завершується залізничним переїздом, це часто спричиняє затори перед виїздом на Рівненську.


Десять років тому рух на вулиці був майже мертвий. Усе тому, що міст через Сапалаївку був у аварійному стані. Зараз він відремонтований.

Цього року, коли на вулиці підприємці ремонтували теплотрасу, поруч із декількома будинками позносили паркани. Поки їх не відновили.

А ось, до речі, чудовий краєвид на річку Сапалаївку, яка протікає через вулицю Задворецьку.

Навпроти котельні – старезне графіті, яке там з’явилося ще тоді, коли розмальовування стін у Луцьку не було популярним.

На Задворецькій майже немає сміттєвих баків, бо основна маса будинків на вулиці – приватні, небагатоквартирні. Сміттєвози проїжджають повз мешканців району щочетверга. Саме у цей день люди виносять відходи ближче до дороги.

На початку Задворецької, поруч із податковою адміністрацією, будують елітну багатоповерхівку.























Підготувала Анастасія ПЕРЕДРІЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Зю Побережнюк Показати IP 23 Серпня 2012 19:40
гарна рубрика!!!
Луцьк ВЕТЕРАН Показати IP 23 Серпня 2012 23:06
Хороша знахідка рубрики. Матеріал смотрабельний і приємний. Не всіма вулицями ходять члени громади. А завдяки цій рубриці, тим, хто її підтримує, здійснюється мандрівка містом.
Лучанин Показати IP 24 Серпня 2012 09:28
З якою метою написана стаття?
Вінстон Показати IP 24 Серпня 2012 09:31
Шонібудь....... Причому тут міст був аварійний? Він і зараз такий, тільки асфальт з верху поклали і все!!! Автор мабуть цього не знав. Раз пройшовся з фотіком цією вулицею і все. А як труби клали то чого не фоткав, коли все розрито було і пройти ніяк. А як до котельні дорогу на рік по 5 раз переривають, кран на розвилці провалився...Кароче, шонібудь.
Своя до Вінстон Показати IP 25 Серпня 2012 23:55
во во шонібуть
Anonim) Показати IP 24 Серпня 2012 17:36
Знали б ви хто те графіті написав)) будинок зас*ав тільки
Natasha до Anonim) Показати IP 25 Серпня 2012 21:24
xto???
Mas Показати IP 25 Серпня 2012 21:21
і хто ? а чому зас*ав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus