USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Луцьк матиме інтерактивну електронну карту та паспорти доріг

25 Грудня 2009 16:38


Луцький міськвиконком ухвалив Програму інформатизації міста на 2010-2012 роки. Вона вдосконалить систему житлово-комунального господарства та поліпшить інформативність населення про чиновницькі справи.
Програма закликана полегшити життя-буття лучан через застосування інформаційних технологій та засобів зв’язку.
 
Згідно з планами інформатизації Луцька, планується вдосконалити веб-сторінку міської ради, створити муніципальну інформаційну систему та інтерактивну карту міста, - інформують у Луцькій міськраді.
«Зможемо вдосконалити систему управління ЖКГ, зокрема, планується сформувати реєстр адресних об’єктів, реєстр мешканців і створення електронного паспорту доріг і будинків», - розповів заступник директора міського департаменту економіки Роман Матвійчук.
Загальний обсяг фінансування змін ЖКГ буде вироблено після виготовлення проектно-кошторисної документації – вона коштує близько 200 тисяч гривень. Завдяки новій системі можна буде вести моніторинг руху транспорту та слідкувати за дотриманням перевізниками графіку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 21:07
Аби тільки ті гроші,які витратять на виготовлення інтерактивної електронної карти і інше не пішли прахом. А то гроші то спишуть, а зроблять щось примітивне і нікому не цікаве.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus