USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцька депутатка хоче отримати неіснуючий звіт

20 Квітня 2018 15:29
Депутат Алла Надточій подала проект рішення від фракції «Самопоміч», аби депутати голосували за неіснуючий звіт заступника міського голови Костянтина Петрочука. Таку ініціативу не підтримали члени засідання постійної комісії з питань освіти.

Присутнім Костянтин Петрочук пояснив, що він не проти звітувати, однак проти проекту рішення, який неграмотно підготований.

«Я вважаю, що проект рішення некоректний у такій формі, в якій його виносить об’єднання «Самопоміч», адже відсутній сам звіт, який хочуть брати до відома. Із цього приводу я говорив з Аллою Надточій і пропонував звернутися до виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта, щоб він доручив заступникам підготувати звіт і пояснив, що не проти звітувати. Усього лише варто було правильне звернення надіслати, однак цього не зробили.

Виходить, зараз хочуть голосувати за звіт, якого реально немає, це дуже дивний проект рішення і демонстрація рівня підготовки депутатів», - зауважив Костянтин Петрочук.
Алла Надточій підтвердила, що дійсно була така телефонна розмова, але додала, що вона забула про неї.

«Ми дійсно говорили, але я забула, бо в мене у голові не тільки це сидить. А проект рішення ми подали вчасно, згідно із законом, тому хочу, щоб його розглядали», - сказала член комісії.
Зваживши на всі виступи, голова комісії Майя Шостак озвучила пропозицію зняти з порядку денного проект рішення і дати доручення Костянтину Петрочуку підготувати звіт на 41 сесію та звітувати.
Більшість присутніх підтримала це й рекомендувала депутатам дослухатися до рішення комісії на черговому пленарному засіданні.

Нагадаємо, подібна ситуація виникла і з питанням звіту щодо заступника міського голови Олександра Рачкова, який зауважив, що за виконану роботу може доповідати годинами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сторож Показати IP 21 Квітня 2018 08:24
Це ательє "Зося" радянських часів, іде нарада ранкова.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus