USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі депутати пропонують підтримати ГО «Генерація успішної дії»

22 Березня 2018 09:49
Одна із найактивніших громадських організацій в Луцьку «Генерація успішної дії», яка об’єднує людей з інвалідністю, просить допомогти з оплатою оренди приміщення. Активісти хочуть, аби орендну їм дали на пільгових умовах – гривня в рік.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації 22 березня.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповіла, що йдеться про нежитлове приміщення, що на вулиці Бенделіані, 7.

«Волинський оквабласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів із вадами зору «Генерація успішної дії» має приміщення площею 49,1 метра квадратного. Вони давно у нас реєструють це приміщення. Це організація людей з інвалідністю по зору, дуже активні люди. У них раніше була пільга, але закінчилася. Пропонуємо дати пільгу на строк договору оренди – 3 роки», - розповіла посадовець.

Членик комісії одностайно підтримали звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus