USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі діти-діабетики забезпечені найкраще в Україні

13 Серпня 2014 12:30
Луцькі діти-діабетики отримують найкраще забезпечення в Україні за рахунок міського та державного бюджету та допомоги благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Щодо цього під час наради «Про стан медичного забезпечення хворих із ендокринологічною патологією» розповів начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель.
Зі слів посадовця, 33 дитини-діабетика мають найкраще забезпечення зі всіх в Україні за рахунок міського й державного бюджетів та допомоги благодійників.

Зокрема, благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» щомісяця виділяє кошти на закупівлю ланцетів та інших необхідних матеріалів. Ще частину коштів для сімей, в яких є хворі на діабет діти, розпорядився виділити з міського бюджету мер Луцька Микола Романюк.

Федір Кошель каже, що управління охорони здоров’я не може концентрувати увагу на певній категорії хворих громадян, оскільки допомоги потребують і інші.

«В нас є діти хворі на ДЦП, і на синдром Дауна, і з епілепсією. Ми є для того, щоб принагідно бути для всіх однаковими і розприділяти допомогу рівномірно», - говорить посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus