USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі клумби пропонують засадити вічнозеленими рослинами

27 Листопада 2017 11:54
Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра запропонував засадити клумби на вулицях міста вічнозеленими рослинами – ялівцями та туями.

Про це йшлося 27 листопада під час засідання комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

«Щороку на наших клумбах ми засіваємо дуже багато квітів, але вони просто в’януть та перетворюється на ґрунт. Я пропоную розробити проект та засадити клумби вічнозеленими насадженнями – туями, ялівцями, які будуть прикрашати наше місто увесь рік», - запропонував Андрій Козюра. З його слів, це суттєво зекономить кошти, які щорічно витрачають на закупівлю насіння квітів.

Втім, на думку заступника міського голови Костянтина Петрочука, це буде виглядати не дуже гарно і він не уявляє вічнозелені деревця на клумбах.

Своює чергою, Андрій Козюра зауважив, що це питання потребує правильного дизайнерського підходу «ніхто не виключає того, щоб ці зелені рослини розбавити квітами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 27 Листопада 2017 16:28
Я думав, що треба розбавити бруківкою...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus