USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі музеї знову закрили на карантин

5 Серпня 2020 14:13
Через те, що Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій визначила Луцьк як «червону зону», Волинський обласний краєзнавчий музей не працюватиме до 9 серпня.

Про це повідомляє Конкурент.

Відповідно, не працюватимуть і його відділи в Луцьку: Музей волинської ікони, Художній музей, Музей історії Луцького братства.

Читати ще: «Випадкова помилка, але посилювати карантин треба»: Погуляйко пояснив, чому Луцьк – в червоній зоні

Нагадаємо, що райони та міста Волині потрапили у різні зони за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19. Луцьк за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19 потрапив до червоної зони. Тут відповідно до умов уряду забороняється робота громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів.

Однак у Луцькій міській раді заявили, що мерія не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів у зв‘язку з вищевказаним незрозумілим рішенням, а також депутати вимагають від Києва виключити Луцьк з червоної зони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus