USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі школярі відвідали одне з найбільших підприємств з виготовлення засобів гігієни в Україні – ПрАТ «ВГП»*

8 Лютого 2023 12:17
Наприкінці минулого року на ПрАТ «ВГП» відбулася екскурсія, на якій луцькі школярі відвідали одне з найбільших в Україні підприємств з виробництва засобів гігієни – туалетного паперу, паперових рушників, столових і косметичних серветок, носових хустинок та іншої целюлозної продукції.

Ця захоплива екскурсія була організована разом із Луцькою територіальною громадою в рамках міжнародного проєкту «Підприємливі діти: Луцьк – Люблін», в рамках якого школярі знайомляться із передовими виробничими підприємствами Волині.

Під час відвідування підприємства діти побачили саме серце виробництва та стали свідками створення широкого асортименту продукції.

Кваліфіковані та віддані своїй справі працівники ПрАТ «ВГП» розповіли дітям, що підприємство випускає продукцію під торговою назвою «Ruta». Продукція компанії відома своєю високою якістю, яка досягається за рахунок використання 100% натуральної сировини та виробничого процесу на передовому італійському та німецькому обладнанні. Завдяки своїй високій якості продукція компанії експортується більш ніж в 22 країни світу і отримує позитивні відгуки за кордоном.

Під час екскурсії діти були вражені високим рівнем автоматизації виробничого процесу та використанням сучасних технологій. Вони також дізналися про важливість захисту навколишнього середовища та суворих екологічних стандартів, яких дотримується компанія. Разом з тим було приємно почути від юних відвідувачів ґрунтовні запитання по виробничому процесу, які стосувалися специфіки виробництва, сировини та її екологічності.
По завершенню екскурсії кожен зі школярів отримав подарунок, виготовлений на потужностях одного з найбільших виробників паперової продукції в Україні.

Загалом екскурсія стала цінним освітнім досвідом для дітей, надаючи уявлення про виробництво засобів гігієни та роль технологій та інновацій у сучасній промисловості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 8 Лютого 2023 13:22
Дітям роздали подарунки. А моїй дитині в 2014 році, на Тигресі , впарили-продали за 50 ₴ подушку з окупованим Кримом, які готовили як сувенір на курортний сезон 2014 року. Тигрес заробив на наївних дітях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus