USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі депутати вирішували долю «теремнівського» стадіону

18 Квітня 2013 17:14
Депутати Луцької міськради шукають шляхи вирішення питання навколо стадіону у так званому мікрорайоні Теремно.

Про це повідомили під час постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Згідно з розпорядженням Антона Кривицького, футбольне поле передали у безкоштовну оренду «Феміді-інтер» на 20 років ще у 2001 році. Проте членів комісії здивувало, що договір заключили за місяць до цього розпорядження. У документі немає інформації про те, що орендарі зобов’язані проводити ремонтні роботи на цьому стадіоні. Більше того, згідно з договором, вони без згоди мають право вимагати у міської влади компенсувати витрати на утримання території стадіону.

Варто зазначити, що представники «Феміди-інтер» не з’явилися на засідання комісії.

Тож луцькі депутати запропонували членам комісії підготувати пропозиції, як вийти з цієї юридичної колізії без суттєвої шкоди до місцевого бюджету та провести перевірку на території футбольного поля.

Нагадаємо, раніше депутатам не вдалося розібратися з тим, хто має право користуватися футбольним полем на вулиці Писаревського, що знаходиться у так званому мікрорайоні Теремно у Луцьку: дитячо-юнацька футбольна школа «Волинь» чи ДЮСШ №2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
maxim.maryanchyk Показати IP 19 Квітня 2013 03:19
Що вже депутатам поле зробило?! Де я бляха футбол грати буду?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus