USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Луцьккондитер» позивається до місцевого ЗМІ через наклеп

21 Листопада 2017 12:08
Власники підприємства «Луцьккондитер» звинувачують місцеве інтернет-видання у наклепах та поданні завідомо неправдивої інформації. Опублікований на сайті Волинь24 матеріал про підприємство мав би бути викривальним, однак акули пера в погоні за сенсацією звели на них наклеп та очорнили і завдали репутаційних втрат їх бізнесу, заявили власники «Луцьккондитера».

Про це йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Луцькі підприємці подали на Волинь24 позов про захист честі, гідності і ділової репутації. Тепер статтю уважно перечитуватимуть в суді і розбиратимуться у стилістичних тонкощах подачі матеріалу.

Спростувань від головного редактора Волинь24 Юрія Ричука вимагає власниця підприємства «Луцьккондитер» Тетяна Польська. Засідання Луцького міськрайонного суду у справі про захист честі, гідності і ділової репутації жінки відбулося у режимі відео конференції.



Співвідповідач – головний редактор видання Юрій Ричук на засідання не зявився та подав заяву про розгляд справи без його участі. Представниця відповідача із самого початку заперечила відео фіксацію та трансляцію судового процесу по телебаченню. Сторона позивача подала клопотання до суду про проведення експертизи тексту статті на наявність оціночних суджень та закликів до агресії. Цю перевірку проведуть київські експерти.

Результати експертизи суд планує розглянути уже під час наступного судового засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хуєцилівська премія Показати IP 21 Листопада 2017 13:13
групу континіумівських журнаш**шок хлібом не корми, а дай на когось навісити ярлик... комусь дати оцінку! ричук покірний пес

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus